Maja Šuput romantičnom je porukom i fotografijama koje dosad nije pokazala čestitala Valentinovo suprugu Nenadu.

Galerija


Maja Šuput voli pokazivati svoju romantičnu stranu, pogotovo otkako je u braku sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a to joj nije promaklo ni prigodom ovog Valentinova.

Vezani članci Maja Šuput Još jedno trudničko izdanje Maje Šuput s plaže u Dubaiju, novi niz fotografija zasjenio je sve ostale Maja Šuput Šuput tek sad otkrila gdje je s mužem uživala još u prosincu, pohvalila se i trudničkom fotografijom s plaže!

Maja je naime na profilu na Instagramu čestitala Nenadu Dan zaljubljenih, i to emotivnom objavom i nizom dosad neviđenih fotografija s njihova predivnog vjenčanja.

"Sve je isto od kada sam rekla da, osim što te volim sto posto više. Sretno ti Valentinovo lju", napisala je Maja.

Par je u braku od svibnja prošle godine, vezu su započeli 2017. godine, a zaručili se 2018. godine na Maldivima. Raskošno vjenčanje odvijalo se na jednom luksuznom imanju u Istri, a Maja je izmijenila čak tri vjenčane haljine. Onu najvažniju, u kojoj je izrekla sudbonosno da, osmislio je njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Tu nije bio kraj romantičnim vijestima. Gospodin i gospođa Tatarinov uživali su u luksuznom bračnom putovanju na Maldivima, a nedavno su se vratili i s romantičnog odmora na Baliju.

Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja