med medeni!

Majin Bloom poseban tretman ima i na setu Supertalenta, ovaj preslatki prizor s posebnim detaljem osvojio je baš sve!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Bloom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila fotografijom sa seta Supertalenta na kojoj je njezin Bloom u glavnoj ulozi!

Voditeljica i pjevačica Maja Šuput nimalo ne skriva koliko uživa u ulozi majke, a zbog toga rado objavljuje svakidašnje dogodovštine sina Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Ovog puta pjevačica je u svojoj priči na Instagramu podijelila fotografiju Blooma kako sjedi na svojoj personaliziranoj stolici te se smiješi kameri.

Šuput je nedavno proslavila svoj 43. rođendan, a tada je pokazala koliko je Bloomu bilo zanimljivo u vožnji gledati tatu Nenada koji se vozio ispred njih s roza balonima, koji su bili prava atrakcija. 

Otkrila je jednom prilikom i tko je brzo osvojio srce njezina šarmantnog sinčića:

"Ako trebaš dadilju fino nazovi Martinu Tomčić. Dala mu je zlatni gumb odmah", napisala je Šuput šaljivo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja i Nenad svog sina vode na apsolutno sva putovanja, pa je tako ovog ljeta s njima uživao u Turskoj, ali i u mjestima duž Jadranske obale. 

Maleni Bloom sklon je veselim izazovima, a upravo jedan od njih Šuput je podijelila u svojim pričama. Naime, Bloom je iz igre šarao zid na balkonu.

Maja je potom pozvala supruga Nenada Tatarinova, a njegova reakcija nasmijala je brojne Majine pratitelje.

''Nenade, dođi vidi što ti je sin napravio!'' viknula je Maja.

''Pravo umjetničko djelo. Pa lijepo'', rekao je Nenad smireno.

''Reakcija oca: 'Lijepo''', napisala je Maja na videozapisu.

Sinčića Blooma dobili su u ožujku 2021. godine, a javnost je bila iznenađena neuobičajenim imenom koje su odabrali za sinčića.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene