Prvi Božić utroje!

Maja Šuput čestitala blagdane predivnim obiteljskim fotkama, na kojima je glavna zvijezda maleni Bloom!

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput, Antonijo Mitar +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom, uz koje je pratiteljima čestitala blagdane.

Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko uživa u majčinstvu, a njezin sinčić Bloom je sa samo devet mjeseci već prava zvijezda na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Tako je sada uspio potpuno zasjeniti svoje roditelje na obiteljskoj čestitki koju je Šuput objavila na društvenoj mreži.

"Šaljemo vam zvijezdu najljepšeg sjaja. Šaljemo vam puno sreće bez kraja. Šaljemo vam ljubavlju ispunjen san. I najljepše želje za Badnji dan", napisala je u opisu fotki na kojima ona i suprug Nenad Tatarinov poziraju sa sinom ispod božićnog drvca, odjeveni u prigodna blagdanska izdanja i okruženi darovima.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Divni ste Tatarinovi! Bloom vas je malo zasjenio, ali ok", "Kao med je", "Koliko slatkoće viri iz tog bića", "Predivno radosno dijete", samo je dio brojnih komentara koje je Šuput dobila ispod objave i jasno je tko je glavna zvijezda u obitelji.

Prije toga je pratitelje rastopila fotkama na kojima je Bloom sam.

"Konačno sam dočekao i tu čaroliju prosinca i krećem sa slavljem jer sutra me čeka moj prvi Badnjak, a odmah nakon toga moj prvi Božić. Želim vam svima puno čarolije i ljubavi", napisala je u opisu fotki koje možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, Maja je sina rodila 17. ožujka ove godine carskim rezom te je neko vrijeme od javnosti tajila njegovo ime, a ovo je prvi Božić utroje u obitelji Šuput-Tatarinov.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Ćurković i Andrej Kramarić Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Mia Ćurković (Foto: Instagram) +1 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Kramarić se javio s odmora i prvi put pokazao sinčića Viktora, a poglede je ukrala i njegova prezgodna supruga!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives skinula sve sa sebe pa objavila fotku, pogled na svu njezinu raskoš zaklonio je samo jedan detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene