Maja Šuput u petak je svoje najveće hitove otpjevala na Rujanfestu.

Galerija


Deseci tisuća ljudi već su posjetili ovogodišnji Rujanfest, a on još uvijek traje. 

U petak se na najveću i glavnu pozornicu, Fest stage, popela uvijek nasmijana i prepuna energije, vladarica zabave – Maja Šuput. Pjevajući svoje najveće hitove, Maja je oduševila tisuće obožavatelja koji su skupa s njom pjevali i zabavljali se baš onako kako ona najbolje zna. Pjevačica je za ovu prigodu odabrala kratku žutu haljinicu, pa je dok je skakutala pozornicom pokazala malo više nego što je planirala, a fotografima to naravno nije promaklo. 

Maja i posjećenost na njezinim nastupima najbolji su pokazatelji koliko je omiljena od strane publike i zašto je uvijek rado viđen gost na Rujanfestu, na kojem tradicionalno proslavi i nadolazeći rođendan.

Nakon nje, na pozornicu se popeo miljenik (posebno ženske) publike Željko Samardžić. Kao uvijek, Zagrepčani su ga dočekali raširenih ruku i zabave nije nedostajalo.

Večeras je Fest pozornica rezervirana za Klapu Šufit, nakon koje će se na pozornicu popeti zvijezda večeri – Petar Grašo, koji će održati definitivno jedan od najiščekivanijih koncerata ovogodišnjeg Rujanfesta. Istovremeno, na Open Air pozornici, publiku će dočekati Ivana Banfić i najveći CroTrash party u gradu.

Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna