Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa sinčićem Bloomom u naručju.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput rastopila je svoje pratitelje na Instagramu novom fotografijom svojeg tromjesečnog sinčića.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

"Naše prvo ljeto zajedno", napisala je uz fotku na kojoj pozira u seksi kupaćem kostimu s kojeg je pažnju skrenuo preslatki Bloom kojeg je držala u naručju, a čini se da je maleni već postao prava zvijezda Instagrama.

"Presladak je", "Šlaufići i kosica njegov zaštitni znak", "Medeni", pisali su joj pratitelji, a nisu izostali ni komplimenti na Majin izgled u badiću samo tri mjeseca od poroda. Mnogi su joj poručili i da joj majčinstvo godi te da posebno blista na fotkama sa sinom.

Šuput se sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovom trenutačno odmara na otočiću Sveti Nikola u blizini Poreča, a otamo je već nekoliko puta počastila svoje pratitelje na Instagramu bajkovitim obiteljskim prizorima.

Fatalna brineta našla se usred tuđeg razvoda, no nitko ne krivi glazbenika što je pao na nju jer ona začini i običnu šetnju

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima