Maja Šuput objavila je na Insagramu novu fotografiju s Markom Grubnićem i dobila niz komplimenata na račun izgleda i stajlinga.

Galerija


Maja Šuput i Marko Grubnić godinama već poslovno surađuju, Marko brine za stil pjevačice i njezine odjevne kombinacije, a veže ih i blisko prijateljstvo. Prijateljski dvojac na društvenim mrežama voli objavljivati zajedničke fotografije, koje su uvijek besprijekorno uređene i na kojima su oboje uvijek besprijekorno dotjerani.

Vezani članci Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas? Maja Šuput Šuput objavila video i fotke s najvažnijim muškarcima u životu, a snimka je posebno sve dirnula

Ništa drugačije nije ni s posljednjom fotografijom koju je Maja objavila na profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u bijeloj bluzi ispod koje ovog puta nije odjenula grudnjak pa se dekolte našao u prvom planu.

"Ne dozvoli vremenskoj prognozi da ti uništi stajling", napisala je Maja uz fotografiju .

"Nama ništa ne može pokvariti stajling", odgovorio joj je Marko u komentarima, a njezini joj obožavatelji uputili komplimente na račun izgleda.

"Majo kraljice", "Barbie i Ken", "Vau, super stajling", "Baš ste top", "Izgledate sjajno", "Bravo Maja, prava si ljepota", neki su od njih.

U tangama mamila uzdahe dok je njezin zgodni muž i miljenik žena skrivao utrenirani torzo pod majicom