A kad ono...

Emotivna Maja Šuput: ''Mislila sam 'Bože, što me to čeka', a ja sam dobila ljubav svog života!''

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput raspričala se o majčinstvu, a otkrila i neke privatne detalje koje je dosad skrivala.

''Nisam mislila da je majčinstvo baš takav predivan osjećaj. Svi su mi govorili da će mi se život preokrenuti za 360 stupnjeva, a budući da je moj život bio lijep mislila sam Bože što me to čeka. A kad ono sve lijepo je ostalo, samo sam još dobila ljubav svog života'', izjavila je Maja Šuput u ''Dalibor Petko Showu'', gdje je gostovala zajedno sa svojim bandom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Na pitanje glumice Petre Kraljev je li Bloomova prva riječ bila zaista tata, Maja je rekla da je prvo rekao baba, a onda i tata.

''Nazvao me upravo Marko Grubnić i rekao da je razgovarao s fonetičarom zašto je dijete prvo reklo tata. Kaže on, ne brini djeca prvo kažu tata i dada, htio me je utješiti'', smijala se Maja, koja je sinčiću uporno govorila riječ ''mama'', ali je dijete jedino reklo ''papa'' jer je bilo gladno.

U emisiji je Maja otkrila da ne planira tetovažu iako je obećala suprugu, da još nije naučila kuhati te da nije prevladala strah od ptica i riba.

''Bloom neće imati nikakve hrčke ni papige'', rekla je.

Otkrila je da je i vodila ljubav u avionu, ali ne i detalja toga, a kaže da joj se nikad nije dogodilo da je slučajno nazvala bivšeg dečka. Kolegica iz Supertalenta, Martina Tomčić uspjela je rasplakati pjevačicu.

''Susjede smo, dijelimo filter i baš se volimo. Maja je predivna mama'', hvalila je Tomčić Maju, s kojom se često i privatno druži, a komplimenti si izmamili pjevačici suze na oči.

Jole joj je rekao da ga mora upoznati sa suprugom, a o Davoru Bilmanu Maja je rekla da ga je prestala maltretirati jer joj je mama prigovorila.

Šuput je najavila i da priprema mjuzikl za djecu te da joj je želja voditi Talk show. Maju su u emisiji iznenadili i producent Natko Smoljan, dizajnerica Matija Vuica, ekipa iz mjuzikla Footloose, Davor Lovrinić i Tadija Kolovrat te grupa Barabe, a posebno ju je dirnula čestitka koju joj je uputio kolega Mate Bulić.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene