Humanitarni koncert

BLIŽI SE KONCERT GODINE "Niti jedan čovjek sam ne može nositi taj teret"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po čemu pamte Anu Rukavinu i što im znače riječi "Želim život" otkrile su najveće glazbene zvijezde domaće scene.

Deset godina prošlo je otkako nas je napustila Ana Rukavina, novinarka koja je postala simbol borbe i želje za životom. Njezine riječi "Želim život" još uvijek odzvanjaju u ušima mnogih kojima je ulila snagu da nastave hrabro kroz sve nedaće pred koje ih je život stavio. Pamte ih i brojne poznate osobe koje u znak sjećanja na Anu svake godine sudjeluju na humanitarnom koncertu za pomoć Zaklade Ana Rukavina

Pogledaj i ovo showbuzz "Želim život" KONCERT GODINE Gledajte događaj koji digne na noge cijelu Hrvatsku!

Na koncertu će ove godine nastupiti i Maja Šuput koja se i dan-danas divi hrabrosti s kojom je Ana napisala svoje posljednje pismo. "Riječi 'Želim život' predstavljaju mi borbu, želju, volju i strast za životom. Svaki dan vodim se time iako srećom nemam nikakvih zdravstvenih problema. Mislim da bi svatko trebao biti zahvalan što je zdrav i na tome zahvaljivati svako jutro. Ako nije, onda se treba naoružati pozitivnim duhom jer snaga uma doista može pomoći u teškim trenucima", kaže Maja.

Iako nikada nije imala blizak susret s leukemijom Jelena Rozga napominje da su oboljeli pravi borci kojima je izuzetno bitna podrška okoline. "Niti jedan čovjek sam ne može nositi taj teret, stoga sam sretna da možemo pomoći, slati im svoju ljubav i podršku, znam da oni to osjete i malo im olakša teške dane", govori Jelena koja smatra da su se Anine riječi "Želim život" svima duboko urezale u srce.

"Ana nas je svojim pismom doživotno zadužila da život cijenimo i iznimno sam sretna i ponosna da sam i ove godine dio njene priče. Pozivam ovom prilikom sve da u ponedjeljak dođu na trg da još jednom zajedno svima uputimo ljubav", govori Rozga.

Akciju Nove TV i Zaklade Ana Rukavina već dugi niz godina podržava i grupa Psihomodo pop.

"Ljudima u takvim teškim situacijama treba pomoći i drago mi je kad prikupljeni novac ode u prave ruke, odnosno za oporavak onih kojima je to najpotrebnije", zaključuje Davor Gobac.

Osim Maje Šuput, Jelene Rozge i Psihomodo popa, u ponedjeljak 19. prosinca za dobru atmosferu na glavnom zagrebačkom trgu pobrinut će se i Opća Opasnost, Meritas, Željko Samardžić, Vatra, S.A.R.S. i Colonia.  Nova TV kao medijski partner i ove godine tradicionalno izravno prenosi humanitaran koncert "Želim život" koji organizira zajedno sa Zakladom Ana Rukavina, a koji će se emitirati u ponedjeljak, 19. prosinca, u 21:15 sati. Svi oni koji ne mogu doći na Trg, osim na Novoj TV, mogu doživjeti dašak atmosfere s koncerta u izravnom prijenosu i na portalu DNEVNIK.hr i na OYO.hr.

Propustili ste koncert? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene