Maja Šuput ambasadorica je H&MxMoschinoTV kolekcije u Hrvatskoj.

Galerija


U Zagrebu je u utorak održan eklsuzivni pre-shopping kolekcije H&MxMoschinoTV.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na društvenim mrežama objavila amatersku snimku muža Nenada i pokazala top-formu Maja Šuput (Foto: Instagram) Zbog ove fotografije fanovi Maje Šuput jako su znatiželjni: ''Je l' to čuvate bebicu?''

Logično, on je privukao brojna poznata lica s domaće scene. Ella Dvornik, Andrea Šušnjara, Sandra Perković, Borna Kotromanić i Isabella Rakonić samo su neke od poznatih dama koje su sinoć bacile pogled na svjetlucave krpice iz modne suradnje koja je oduševila svijet.

A u šopingu nije bila spriječena niti vrckava pjevačica i članica žirija "Supertalenta" Maja Šuput, koja je i dalje na štakama zbog ozljede noge od prije nekoliko tjedana na jednoj zabavi.

Maja je i ponosna ambasadorica kolekcije u Hrvatskoj, a zasigurno je i najposebnija.

U svjetlucavom kombinezonu, zlatnoj jakni te s jednom crnom, visokom čizmom, Maja je gips na nozi vješto prekrila mrežicom i natpisima Moschino.

Dio večeri provela je na štakama, dio sjedeći, a na ekskluzivni šoping event na rukama ju je donio zaručnik Nenad Tatarinov, koji oduševljava svojom brižnošću.

"Model u gipsu. Od svih ambasadora na svijetu za #hmoschino, Hrvatska bar može reći da je jedina koja ima prezentera u gipsu!!!! Pa nećemo mi biti valjda ko i drugi", zaključila je Maja na Instagramu.

One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

Bivši dečko Kim Kardashian s kojim ima pornić otkrio nove detalje: "Jela bi tijekom seksa i pričala s mamom"