Traje potraga

Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ''Što da vam kažem...''

Marijana Seifert Marijana Seifert Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 3 +10 Marijana Seifert - 2 Galerija

Otkako je suprug Karlo Seifert policiji prijavio nestanak Marijane Seifert, koju je Hrvatska upoznala u showu Big Brother, traje potraga za njom.

Nakon što je suprug Marijane Seifert objavio da je nestala te to prijavio policiji, ova vijest odjeknula je u medijima u regiji.

Karlo Seifert za Slobodnu Dalmaciju otkrio je da je suprugu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

Za srpske medije izjavu je dala i Marijanina sestra Maja.

''Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo'', rekla je Maja za Kurir.

Pitali su je i kako su njihovi roditelji, na što je ona odgovorila: "A kako bi vi bili?", a na pitanje je li Marijana imala problema s mužem ovo je bio odgovor:

''Ne, koliko znam, sve je bilo u redu'', rekla je Maja.

O Marijaninu nestanku oglasio se i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u realityju Big Brother, po kojem je i sama postala poznata Hrvatskoj javnosti.

''Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj'', rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene