Maja Cvjetković prošli tjedan na svijet je donijela djevojčicu Vitu, a podršku u ključnim trenucima pružao joj je Marko Kisić.


Jedna od naših najljepših misica Maja Cvjetković prošli tjedan postala je majka. U zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela djevojčicu Vitu. Iako je suprug Andrija Kević tijekom poroda bio ispred rađaone, Maji u rađaoni podrške nije nedostajalo. U najtežim, ali i najsretnijim trenucima uz nju je bio Marko Kisić, mladi zgodni ginekolog koji je u fokus javnosti dospio tijekom ljubavne veze s glumicom Natašom Janjić.

Vezani članci Maja Cvjetković (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Maja Cvjetković u šetnji s kćeri, ovoga puta s njima nije bio 20 godina stariji poduzetnik Andrija Kević Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ni one nisu odoljele: Domaće zvijezde prihvatile izazov i pokazale kako su izgledale prije 10 godina

Odlično raspoložena Maja na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira s Markom i Vitom u naručju te iskoristila priliku da zahvali osoblju bolnice na susretljivosti i pažnji koju su joj posvetili tijekom dana provedenih u bolnici.

OVDJE pročitajte tko to ljubi sina Slavena Bilića.

"Veliko hvala mom prijatelju i doktoru Marku Kisiću. Od samog početka je bio uz mene i moju Vitu...Zajedno smo prošli sve komplikacije,operacije...i na kraju je prvi ugledao najveću ljubav mog života,moju prekrasnu kćerkicu. Riječima ne mogu opisati količinu moje sreće i zahvalnosti. Hvala doc.dr.sc. Joško Lešin, dr. Karlo Tomičić, dr. Ivana Jurković...cijelom timu Petrove bolnice,kao i našoj prijateljici dr. Nelki Tomić koja mi je jako pomogla od početka trudnoće", napisala je Maja.

Podsjetimo, Nataša Janjić i Marko Kisić prekinuli su u veljači prošle godine nakon godinu dana veze. Glumica je tada potvrdila prekid, a o razlozima kraha ljubavi nije željela govoriti.