Maja Bajamić i ove je nedjelje dobila same pohvale za transformaciju u Cardi B u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Pjevačica Maja Bajamić u posljednjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je poznatu američku repericu Cardi B, i to u atraktivnom kostimu koji je uključivao samo bijele gaćice i grudnjak, preko kojih je samo nosila prozirni kaput.

Vezani članci Mario Petreković Evo tko je i čime nadmašio očekivanja Nives Celzijus, proglasila ga je čak i pravim kavalirom! Katarina Baban Našu glumicu još niste imali priliku vidjeti u ovako oskudnom, kožnom izdanju, Mešin i Navojec kažu da su ponosni na nju!

Njezin drski nastup, kako su ga opisali članovi žirija, malo koga je ostavio ravnodušnim, a ona je na svom Instagramu otkrila da ga je posvetila "svim pticama s ulice". Objavila je i video u kojem senzualno pleše dok se u potpunosti uživila u ulogu Cardi. 

"Pokidala si", "Bravo, Majo", "Majo B, zgodnija si od Cardi B", "Opasno", "Predivna si", "Razvalila si", "Ti si za nju 25 koplja više", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

"Bilo je dojmljivo, drskost je kod tebe bila vidljiva, bila si ljuta i žešća", zaključila je Indira Levak,

"Fakinska energija, osjetila se emocija", složila s s njom Nives Celzijus.

Goran Navojec njezin je nastup opisao kao fantastičan, a Igor Mešin poručio joj je da je imala jaču energiju od Cardi B.

Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

Zabavljao se u bazenu s ljepoticama u oskudnim bikinijima, trudna supruga mu značajnom fotkom poslala poruku