Madonnina stražnjica izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama.

Galerija


Slavna pjevačica i glumica, 60-godišnja Madonna ponovno podiže prašinu, ovaj put ni manje ni više nego vlastitom pozadinom.

Vezani članci Leon Lourdes Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka Madonna Slikala se samo u gaćicama: Ni godine, ni ozljeda ju ne sprječavaju da objavljuje obnažene fotke

Naime, nakon što se na društvenim mrežama pojavio video jednog od posljednjih Madonninih nastupa sa sinom Davidom Bandom, obožavatelji su primijetili kako joj se stražnjica iznenađujuće povećala, pa je krenula rasprava s pitanjem je li ugradila implantante.

"O Bože, Madonna, zašto si dala napraviti lažnu guzu?", "Izgleda kao da tamo ima jastuk", "Mislim da je ugradila implatante", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, neki su zaključili kako je riječ ipak o nečem drugom.

"To je spremnik za baterije. Banda također ima jednog u džepu", napisao je jedan od obožavatelja.

O svemu se na svom profilu na Instagramu oglasila i sama Madonna.

"Ne tražim ničija odobrenja. Imam pravo raditi što god želim sa svojim tijelom. Hvala, 2019.! Biti će ovo sjajna godina", napisala je Madonna, čime zapravo nije potvrdila, ali ni zanijekala estetski zahvat.

 

Pred rodnom kućom Ive Gregurevića upaljene svijeće, kolege se upisuju u knjigu žalosti

Srpski zavodnik za kojim žene uzdišu i kojeg je odlikovao ruski predsjednik Putin: Odbio je karijeru u Hollywoodu

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"