Bravo! Madonna se u potpunosti okrenula humanitarnom radu! Iako je odlučila više ne posvajati djecu, odlučna je u namjeri da im što više pomogne.

Galerija


Poznata kao divlja djevojka svjetske glazbene scene, Madonna nikad nije krila i svoju humanu stranu. U međuvremenu je od djevojka postala zrela žena, s velikom obitelji. Što je starija to se više okreće humanitarnom radu, a sada putem vlastite humanitarne organizacije otvara škole u Africi, točnije Malaviju. Na društvenoj mreži Madonna je objavila planove i program za edukaciju više od tisuću siromašne djece.

Rekla je Madonna i kako je odlučila više ne posvajati djecu. "Odlučila sam da djecu više neću posvajati, ali želim im pomoći što više mogu", odlučna je glazbenica. Njena organizacija "Raising Malawi" udružila se s organizacijom "BuildOn" kako bi napravili četiri nove škole u kojima će djeca učiti. Uključila je u sve i svoju djecu, točnije 21-godišnju kćer Lourdes. S njom planira izgraditi i bolnicu u Africi.

"Započnimo 2018. godinu na najbolji mogući način. Izazivam vas da ustanete i budete promjena kakvu želite vidjeti na ovom svijetu", rekla je Madonna. Da podsjetimo, početkom godine je posvojila dvije blizanke, a prije toga već i djevojčicu Mery James te dječaka Davida Bandu. Ima i svoje dvoje biološke djece.