Njezin govor uspio je razljutiti mnoge fanove.


Nakon što je Madonna primila Bilbordovu nagradu za "Ženu godine'' održala je govor koji je ohrabrio žene širom svijeta, a zatim je izjavila nešto što je izazvalo burne reakcije na Twiteru.

Vezani članci Jenny Shimizu (Foto: Getty) Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Bez pardona: Kći slavne pjevačice priredila show pokazujući guzu na ulici

''Najkontroverznija stvar koju sam napravila je to što sam preživjela sve. Michael Jackson nas je napustio. Tupac, također. Prince, Whitney, Amy, David Bovie su, također, umrli. Ali ja se i dalje držim i sretna sam što sam živa" izjavila je Madona. Ovo je izazvalo kaos na Twiteru. Brojni korisnici društvene mreže na nož su dočekali izjavu kraljice popa. "Kako može ismijavati nečiju smrt", ''Da li Madonna razumije da su Michael Jackson, Tupac, Amy, Price...umrli, a da nisu odustali od glazbe?", "Madonna, bilo bi ti bolje da se smiriš", samo su neki od komentara.