Silovanje, prijetnje oružjem i provale osjetila je na svojoj koži... A sve jer je htjela biti uspješna.


Ovogodišnja Billboardova dodjela nagrada za ženu godine protekla je u znaku emotivnog govora kraljice popa. U svom govoru zahvale Madonna je još jednom otvoreno progovorila o strahotama koje je doživjela dok se penjala prema samom vrhu estradne karijere.

Vezani članci Madonna i Ahlamalik Williams Potvrdila glasine? 61-godišnja Madonna uhvaćena dok razmjenjuje nježnosti s 35 godina mlađim dečkom Jenny Shimizu (Foto: Getty) Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu

"Kad sam se doselila u New York bila sam tinejdžerica. Prve godine prijetili su mi pištoljem, silovali su me na krovu zgrade dok su mi držali nož za vratom, a u stan su mi provalili toliko puta da sam ga prestala zaključavati", ispričala je Madonna.

Strahote koje je proživjela ostavile su traga na danas 58-godišnjoj pjevačici. "U godinama koje su uslijedile ostala sam bez svih prijatelja koje sam imala. Ubili su ih AIDS, droga ili metci. Osjećala sam se paralizirano. Trebalo mi je vremena da se saberem i krenem dalje sa svojim kreativnim životom", kazala je Madonna.

Okupljene je upozorila i na seksizam koji svih ovih godina vlada u industriji zabave. "Uče nas da smijemo biti lijepe, slatke i seksi, ali ne smijemo biti previše pametne. Ne bi trebale imati ni vlastito mišljenje. Budite onakve kakve muškarci žele da budete. I na kraju nemojte stariti jer starost je grijeh. Bit ćete kritizirani, bit ćete ocrnjeni, a vaša glazba zasigurno više neće svirati na radiju", rekla je pop-ikona. Iako je za svoj iskreni govor nagrađena ogromnim aplauzom, mnoge su njezine riječi ostavile u nevjerici.