Unajmila privatnog detektiva

Madonna bijesna! Njezin sin puši i ne ide u školu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica se bori za skrbništvo nad 15-godišnjim Roccom. Mladić ju je napustio, jer je navodno bila prestroga. Otišao je kod oca u London, gdje navodno radi što želi.

Madonna je unajmila privatnog detektiva da prati njenog sina u Londonu, gdje mladić trenutno živi sa ocem Guyom Ritchijem. Pjevačica smatra da Guy nije postavio Roccu nikakva pravila te da njezin sin živi opasno.

Pogledaj i ovo showbuzz Više nije sramežljiv Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice

Navodno ne ide u školu, druži se po parkovima, puši i radi apsolutno sve što želi. Madonna, za razliku od Guya, smatra da sin treba disciplinu i strogoću, koju mu otac ne može pružiti. Dok se Guy i Madonna bore za skrbništvo, Rocco živi sa ocem u Londonu.

Navodno je upravo zbog Madonnine strogoće Rocco odlučio otići kod svog oca. Zbog loših ocjena, pjevačica je sinu svojedobno uzela mobitel i zabranila mu korištenje istog dok ne popravi ocjene. To je mladom Roccu prelilo čašu pa je otišao živjeti sa ocem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene