Madalyn Davis poskliznula se i pala niz liticu snimajući selfie.

Galerija


Britanska manekenka Madalyn Davis, koja je dodatnu slavu stekla i kao influencerica i šminkerica, izgubila je život u bizarnoj nesreći do koje je došlo u trenutku kada je snimala selfie.

21-godišnje Madalyn prije samo nekoliko tjedana se iz Velike Britanije preselila u Australiji, u čijim prirodnim ljepotama nije uspjela uživati koliko je to željela. Naime, za vikend se otputila na poznatu liticu Diamond Bay kako bi s prijateljima gledala zalazak sunca, s koje se snimajući selfie, poskliznula i pala nakon što je preskočila zaštitnu ogradu, piše britanski Mirror.

U potragu za Madalyn bili su uključeni policijski čamci i helikopteri, a njezino je tijelo pronađeno sljedećeg jutra u vodi koja se nalazi u podnožju litice.

Tužnu vijest su za Mirror potvrdili članovi obitelji, a njezini se prijatelji i obožavatelji opraštaju s njom putem društvenim mreža.

"Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo provele zajedno, zauvijek ćeš mi nedostajati anđele", "Bilo je zadovoljstvo poznavati te, bila si predivna iznutra kao i izvana", napisali su joj neutješni prijatelji.

U tijeku je policijska istraga koji bi trebala utvrditi sve okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Zaljubio se u nju kada ju je kao 8-godišnji dječak vidio na televiziji, a danas je ona žena njegova života