Radi se o 38-godišnjem glumcu Macaulayju Culkinu, najpoznatijem po ulozi u filmu "Sam u kući".

Galerija


Posrnuli glumac htio je imati mirnu, romantičnu večer s djevojkom Brendom Song.

Vezani članci Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zvijezda omiljenog blagdanskog filma pokazala kako bi Kevin izgledao da danas ostane sam u kući Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Svi su očekivali da će poslije 10 godina stati pred oltar, a oni su šokirali naglim prekidom

Radi se o 38-godišnjem glumcu Macaulayju Culkinu, najpoznatijem po ulozi u filmu "Sam u kući", ali i brojim problemima s drogom koji su ga koštali karijere.

Iako je plavokosi glumac svojedobno čak 9 godina ljubio jednu od najljepših žena svijeta Milu Kunis, duo nije uspio. S američkom glumicom, pjevačicom i modelom Brendom Song u ljubavi je od 2017. godine, a čini se kako ljubav i dalje cvjeta.

Ipak, pri izlasku iz restorana, glumac se prvo morao "obračunati" s obožavateljima, a tek zatim sjesti u automobil te se odvesti kući. U plavom odijelu, s crvenim lakom na noktima, Culkin je snimljen kako odguruje jednu obožavateljicu koja mu se previše približila.

Glumac nije bio nasilan niti bezobrazan, no po njegovu izrazu lica bilo je i više nego jasno da mu smeta takva nasrtljivost. 

Nakon prekida s Culkinom 2011. godine, Mila je ljubav svog života pronašla 2012. godine u kolegi Ashtonu Kutcheru, s kojim je danas u sretnom braku te imaju dvoje djece.

Tragična smrt glumice koja je sve potresla: Idiličan život i sretan brak uništila je nesreća na skijanju