Slavni glumac Macaulay Culkin, zvijezda legendarnog serijala filmova "Sam u kući", dugo je zgrožavao javnost svojim oronulim izgledom


Slavni glumac Macaulay Culkin, zvijezda legendarnog serijala filmova "Sam u kući", dugo je zgrožavao javnost svojim oronulim izgledom. Kao slatki dječak osvojio je svijet, no kako je odrastao, odao se porocima koji su itekako utjecali na njegov fizički izgled, ali i privatni život. Propala mu je veza s glumicom Milom Kunis, a Macaulay kao da je tonuo sve dublje i dublje.

Vezani članci Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Pamtimo je kao mladu, crvenokosu ženu, a pogledajte kako jedna od najpoznatijih filmskih mama izgleda danas Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Slavni glumac ponovno u ulozi koja mu je donijela svjetsku slavu i poručuje: "Ovo definitivno morate pogledati"

Srećom, završeno je to razdoblje njegova života. Naime, viđen je nedavno na benzinskoj pumpi, sa svježom frizurom, normalno odjeven i oporavljen. Odavno nije izgledao bolje pa mnogi pretpostavljaju da se 36-godišnjak vratio na pravi put. Izgleda bolje no ikad i zaista se čini da je pred njim bolja i normalnija budućnost. Brojni obožavatelji koji ga prate još od njegova djetinjstva jako su sretni zbog ove pozitivne novosti.