Izvukao se iz ralja ovisnosti

Bio je na rubu smrti i šokirao javnost svojim izgledom, a sad je brižan otac i obiteljski čovjek

Macaulay Culkin (Foto: Instagram) Macaulay Culkin (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Instagram) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Omiljeni Kevin iz filma ''Sam u kući'', glumac Macaulay Culkin, viđen je u šetnji sa zaručnicom i sinom Dakotom, a poslije svih životnih nedaća izgleda da se potpuno oporavio!

Macaulay Culkin svijetu je najpoznatiji iz filma ''Sam u kući'', u kojem je u prvim dvama nastavcima utjelovio dječaka Kevina.

Pogledaj i ovo showbuzz uspješno skrivao lijepu vijest! Nekad problematična zvijezda filma "Sam u kući" dobila dijete, odao spol i ime koje je dao po tragično preminulom članu obitelji

Njegova zaručnica Brenda Song, za koju se pretpostavlja da ju je zaprosio prije samo dva mjeseca, sin Dakota i Macaulay viđeni su u šetnji u Los Angelesu, a obitelj nije skidala osmijehe s lica.

Na fotografijama se može primijetiti i jedan detalj, a to je da Macaulay i njegov sin imaju istu frizuru.

Brenda i Macaulay skupa su od 2017. godine, a upoznali su se na setu filma Changeland. Za Entertainment Tonight Song je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao djeca.

''Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo.''

Culkin je svoju karijeru započeo filmovima ''Sam u kući'', a Brenda je kao dijete glumila nekoliko uloga na Disney Channelu.

Da je njihova ljubav ozbiljna, Culkin je pokazao i u podcastu ''The Joe Rogan Experience''.

''Vjerojatno ćemo imati djecu. Bit će preslatko", rekao je Culkin kolovozu 2018.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)


Par je u svibnju 2021. godine dobio sina, kojem su dali ime Dakota po pokojnoj sestri Macaulayja, koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći kad ju je udario automobil.

Bliski izvori govore kako par planira još djece, ali da se uskoro želi i vjenčati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)

Macaulay je prethodnih godina imao problema s ovisnosti. Njegove fotografije na kojima izgleda mršavo i neprepoznatljivo iz 2012. godine šokirale su njegove obožavatelje. 

Već kao tinejdžer, Macaulay je postao problematičan i radio je neugodne situacije svojim roditeljima.

S 15 godina odlučio je kako više ne želi da mu roditelji budu skrbnici te izjavio da se on može sam brinuti za sebe i svoje bogatstvo, tada vrijedno 13 milijuna dolara.

Međutim, unatoč burnoj prošlosti, Culkin je ostao dobre reputacije i omiljeni lik serijala po kojem je poznat i čini se da je na dobrom putu prema potpunom oporavku. Iako se više toliko ne pojavljuje u javnosti, Macaulay s publikom podijeli onoliko informacija o njegovu životu koliko je potrebno.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Pogledajte kako se svestrana Maja Šuput snašla u ulozi modela, a zbog prijatelja je pokazala i kako izgleda bez šminke

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene