Pjevačica Mariah Carey zablistala je na ceremoniji prije službenog paljenja lampica na božićnom drvcu u Rockefeller Centru u New Yorku.


Paljenje lampica na svjetski poznatom božićnom drvcu u Rockefeller Centru jedno je od najvažnijih događaja u vrijeme blagdana, a tisuće posjetitelja koji su došli prisustvovati svečanoj ceremoniji nije spriječila ni najveća hladnoća!

Hladnoća nije smetala ni glazbenoj divi, 43-godišnjoj Mariah Carey, koja je nastupila u toaletama koje nimalo nisu štitile njezine grudi, ramena i leđa od hladnoće. No, zato je opći dojam bio - savršenstvo.

Vezani članci Mariah Carey Pjevačka diva otkrila strašne traume iz djetinjstva, njoj bliska osoba pokušala ju je prodati svodniku na ulici? Mariah Carey - 1 Postala meta zezancije: Glazbena diva sebe usporedila sa slavnom kemičarkom nagrađenom Nobelom

Pjevačica završila u bolnici nakon nesreće na snimanju!

Mariah je posjetitelje oduševila ne samo svojim izgledom već i vokalom za kojeg smo se davno uvjerili kako je jednostavno - savršen.

81. po redu paljenje lampica na božićnom drvcu u Rockefeller Centru čeka se sutra, dok je Mariah na istom mjestu nastupila 2010. i 2012. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook