Kad nisu na Jadranu

Luksuz u kojem uživaju bogati i slavni: Sada znamo gdje odmaraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su bogati i slavni te si mogu priuštiti egzotične destinacije gdje noćenje košta i po nekoliko tisuća dolara. Pitate se gdje to ljetuju? Pa imamo pravu insajdersku listu!

Ako se pitate kako se odmaraju hollywoodske face, sada napokon možete zaviriti u njihova odredišta. Slavnima poput Brad Pitta i Angeline Jolie, Leonarda DiCapria, Jennifer Aniston, Gerard Butlera, Tom Cruisea i mnogih drugih... najvažnija je privatnost. I kada ih ne 'ulovimo' na našem Jadranu, svakako se mogu naći u luksuznom odredištu u američkoj pustinji.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

Slavni ludi za Hrvatskom - stvar je prestiža imati vilu na našoj obali

1.    Amangiri
je posebno odredište u Canyon Pointu u SAD-u. Tamo je smješten i luksuzni spa centar, dizajnerski namještaj te sve to u divljini gdje imaju mir i sav komoditet.

 

A photo posted by Celine Lindvall (@celinelindvallhk) on

2.    Drugi na listi je Coqui Coqui Tulum Hotel smješten u Meksiku. Nema tko od slavnih faca nije posjetio ovo luksuzno odmorište, a otok je specifičan i po proizvodnji posebnog parfema koji se radi od mirisnog cvijeta koji tamo raste i može se kupiti samo tamo.

 

Coqui Coqui // #Tulum #Mexico

A photo posted by JAMIE SCOLES (@jamiescoles) on

3.    Hotel de Paris spada pod legendarna i prestižna odredišta. Ta palača za bogate nalazi se u Monacu, a uz luksuz u sobama dolazi i vrhunska kuhinja u kojoj prestižni kuhari kuhaju za svoje goste. 

On July 18th, on the occasion of the second Casino Night, free open-air concerts and surprise games will enchant your...

Posted by Hôtel de Paris Monte-Carlo on Saturday, July 11, 2015

4.    Još jedno odredište našlo je na listi. Riječ je o Cap Juluca hotelu i resortu u Anguilli na otočju u Srednjoj Americi. Dugačak put se svakako isplati kada imaš mogućnost utonuti u san u takvom okruženju. Hotel je u ređen u marokanskom stilu, a hollywoodskih zvijezdama svakako je bliže s one strane otići na otok nego i Afriku. 

“Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.” – Andre Gide

Posted by Cap Juluca on Thursday, May 21, 2015

5.    Među top 5 našao se i Excelsior hotel Gallia u Milanu. Nedavno je kompletno obnovljen, te se opet našao na IT listi poželjnih odredišta. Talijanska moda i luksuz na jednom mjestu – pa tko to ne bi volio? 

The exclusive film premiere in our upcoming rooftop bar.Have you seen the film? Watch it here: http://lux.ht/1JWnyey#MadeInMilan #ExcelsiorGallia

Posted by Excelsior Hotel Gallia, Milan on Tuesday, May 19, 2015

Lijepo je znati kako postoje i ovakav način odmora i uživanja u luksuzu. Uostalom ne morate biti filmske zvijezde da uživate u njima, ali svakako vam treba nešto dublji džep.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene