Luke Wilson ne odriče se treninga u izolaciji.

Galerija


Holivudski glumac Luke Wilson i brat slavnijeg Owena Wilsona snimljen je golog torza dok se presvlačio nakon što je odradio jedan od svojih treninga na ulicama Los Angelesa, tijekom kojeg se dobro preznojio.

Vezani članci Luke Wilson - 3 Život njegova problematičnog brata dobro je poznat, no o njemu se malo zna, osim da dobro izgleda bez majice Jason Alexander i Richard Herd Preminuo glumac čiju je karijeru obilježila uloga u kultnoj seriji "Seinfeld"

48-godišnjak je tako pokazao top-formu, a da mu treniranje nije loše sjelo, svjedočili su osmijeh koji nije skidao s lica i dobro raspoloženje. Njegove obožavateljice može razveseliti to što je Luke vrlo vjerojatno slobodan muškarac jer posljednja poznata veza bila je ona s košarkašicom Meg Simpson, a potrajala je od 2008. do 2014 godine. 

Luke se s godinama nije puno promijenio, njegov zaštitni znak ostala je i dalje duža frizura, a godinama svjedoči tek prosijeda brada. 

Lukeov sljedeći projekt u kojem bismo ga trebali gledati jest serija "Stargirl", čiji je datum premijer odgođen zbog koronavirusa, no Luke se trudi u međuvremenu ostati u top-formi.