Ne slavi Luka Modrić samo uspjeh na Europskom nogometnom prvenstvu, već i neke svoje privatne uspjehe.


Heroj nacije ovih dana je Luka Modrić, koji je cijeloj Hrvatskoj dao veliki razlog za slavlje. Slavi i on sam ovih dana, i to ne samo zato što je postigaopobjednički gol na utakmici s turskom reprezentacijom na Europskom nogometnom prvenstvu.

Vezani članci Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine Luka i Ema Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić preslatkim fotografijama čestitao rođendan kćerkici: Čestitale joj i brojne slavne face

Naime, Luka i njegova supruga Vanja ovih dana slave šestu godišnjicu braka. Prije šest godina su Modrićevi sklopili brak u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a potom su upriličili i veliko slavlje za svoju obitelj i prijatelje.

Otad sretni par uživa u bračnom životu, ali i roditeljstvu. Postali su roditelji dječaka Ivana i djevojčice Eme. Inače, preslatki Ivano nedavno je proslavio šesti rođendan, dok je njegova sestra Ema prije nešto više od mjesec dana ugasila treću rođendansku svjećicu. Preslatko!

 

Sretna Nova Godina Feliz Año Nuevo Happy New Year

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on