Kakva ekipa!

Modrić se pohvalio ljetovanjem s Kovačićima, pogledajte kako naši nogometaši uživaju s lijepim suprugama i djecom!

Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 3 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 3 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 3 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 2 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić - 1 In Magazin: Izabel Kovačić - 1 In Magazin: Izabel Kovačić - 2 In Magazin: Izabel Kovačić - 4 In Magazin: Izabel Kovačić - 6 +0 In Magazin: Izabel Kovačić - 7 Galerija

Luka Modrić objavio je fotografije s odmora s djecom i suprugom Vanjom Modrić, a na odmoru im se pridružio i drugi nogometni par Mateo i Izabel Kovačić.

Luka Modrić razveselio je sve fanove novim fotografijama na svom Instagram profilu. Luka je objavio fotke s odmora u Hrvatskoj, a na fotografijama je pozirao sa svojom suprugom Vanjom Modrić i djecom, a veliku pažnju ukrao je i još jedan nogometni par koji im se pridružio, Mateo i Izabel Kovačić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Omiljeni domaći par Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Prijatelji i kolege uživaju na hrvatskoj obali, a Luka nije odolio podijeliti fotke sa svojim najvećim obožavateljima.

''Ljeto s obitelji'', napisao je Luka u opis fotografija uz četiri emotikona srca.

Fotke su komentirali brojni poznati kolege nogometaši, među kojima i naš Ivan Rakitić koji je komentirao i Modrićeve specifične sunčane naočale.

''Dobre cvike…'', napisao je Rakitić na naočale koje su vrlo malene naspram Lukina lica.

Naši nogometaši ljetnu će stanku provesti u Lijepoj našoj, a ove zime čekaju ih veliki izazovi na Svjetskom prvenstvu u Kataru pa sada provode slobodno vrijeme sa svojim obiteljima.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja - 10 Antonija Šola i Mario Regelja - 9 Antonija Šola i Mario Regelja - 3 Antonija Šola i Mario Regelja - 8 +5 Antonija Šola i Mario Regelja - 6 Celebrity Antonija Šola pozirala u krilu deset godina mlađeg dečka: ''Ovo je prava ljubav, baš ste slatki!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 4 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 +15 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 1 Celebrity Nogometna legenda slavila 35. rođendan, pažnju ipak ukrala njegova prelijepa supruga u bijelom topiću i seksi suknji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene