Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometni dvojac zajedno je viđen u poznatom dubrovačkom restoranu.


Da Hrvatska i Španjolska njeguju prijateljstvo izvan nogometnih terena dokakazali su Luka Modrić i Sergio Ramos. Iako su obje reprezentacije ispale s Eura, slavni nogometaši ne tuguju. Otišli su na zajednički odmor i to u prelijepi Dubrovnik. Nogometaši su vruću ljetnu noć proveli u jednom dubrovačkom restoranu, a nakon večere pozirali su s kuharom Jeffreyjem Vellom.

Vezani članci Luka Modrić Luka Modrić podijelio dio slavljeničke atmosfere s obiteljske proslave, pazilo se na svaki detalj Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Ovom će se prekrasnom Španjolkom oženiti jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta nakon 7 godina veze

'Sinoć smo imali posebne goste. Hvala Luki Modriću i Sergiju Ramosu što su nas posjetili', pohvalilo se osoblje restorana na Instagramu. Vrlo brzo nogometni dvojac je skupio preko 400 lajkova za tu sliku.

 

Na Facebooku profilu su dodali nešto opširniji opis. 'Najbolji s najboljima- Luka Modrić i Sergio Ramos s našim Jeffreyjem Vellom u Portrait Dubrovnik - Jeffrey Vella. Hvala Luka i Sergio što ste bili dragi gosti, vidimo se opet!, napisali su na profilu.

 

Slavni nogometaši bez sumnje znaju kako uživati - more i dobra hrana pravi su melem za dušu.