Žena njegova života

Modrić prelijepom porukom čestitao supruzi rođendan, a za proslavu je odabrao i romantičan grad

Luka Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka i Ema Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić s obitelji (Foto: Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka Modrić (Foto: Instagram) Galerija

Luka i Vanja Modrić zaljubili su se u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, a vjenčali su se 2010. godine.

Naš najuspješniji nogometaš tek povremeno objavljuje intimne fotografije svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) uvijek uz njega! Inače samozatajna Vanja Modrić, na tribinama se ne suzdržava, a ovako je navijala za Luku dok još nisu bili u braku

33-godišnji nogometaš Luka Modrić na Instagramu ima više od 17,4 milijuna obožavatelja s kojima dijeli fotografije iz svog profesionalnog života, no tu i tamo podijeli i zajedničke trenutke s obitelji.

Glavna zvijezda baš svih takvih fotografija svakako je njegova supruga Vanja Modrić, koja mu je godinama najveća obožavateljica i podrška, a koliko mu znači, dokazao je i sam Luka posljednjom fotografijom koju je podijelio s obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Na njoj par uživa na slavnim Španjolskim stepenicama u Rimu, a Vanja u ruci drži i tri žute ruže koje je dobila na poklon od supruga.

"Sretan rođendan ženi mog života, volim te", napisao je Luka pored fotografije te oduševio brojne sljedbenike koji su se pridružili čestitkama.

Podsjetimo, par se upoznao u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav koja traje i danas, bez ijednog skandala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene