Luka i Vanja Modrić zaljubili su se u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, a vjenčali su se 2010. godine.

Galerija


Naš najuspješniji nogometaš tek povremeno objavljuje intimne fotografije svoje obitelji.

Vezani članci Luka Modrić Luka Modrić podijelio dio slavljeničke atmosfere s obiteljske proslave, pazilo se na svaki detalj Luka i Vanja Modrić (Foto: Profimedia) Njegovo srce osvojila je još prije 12 godina: Svi su pogledi bili uprti u Lukinu Vanju!

33-godišnji nogometaš Luka Modrić na Instagramu ima više od 17,4 milijuna obožavatelja s kojima dijeli fotografije iz svog profesionalnog života, no tu i tamo podijeli i zajedničke trenutke s obitelji.

Glavna zvijezda baš svih takvih fotografija svakako je njegova supruga Vanja Modrić, koja mu je godinama najveća obožavateljica i podrška, a koliko mu znači, dokazao je i sam Luka posljednjom fotografijom koju je podijelio s obožavateljima.

Na njoj par uživa na slavnim Španjolskim stepenicama u Rimu, a Vanja u ruci drži i tri žute ruže koje je dobila na poklon od supruga.

"Sretan rođendan ženi mog života, volim te", napisao je Luka pored fotografije te oduševio brojne sljedbenike koji su se pridružili čestitkama.

Podsjetimo, par se upoznao u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav koja traje i danas, bez ijednog skandala.

Bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine. 

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način