Pogledajte ga

IMAMO FOTOGRAFIJU Predsjednik ORaH-a htio je postati pjevačka zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Keller danas je predsjednik stranke ORaH, no prije 13 godina sudjelovao je u showu Supernova Music Talent na Novoj TV.

Novi predsjednik ORAH-a, Luka Keller, nekada je sanjao o pjevačkoj karijeri. Dio svojih snova pokušao je ostvariti prije 13 godina kada se prijavio na Supernova Music Talent show. ' Pjevanje je važan dio mojeg života još od glazbenog vrtića u kulturnom centru Peščenica. Sviram gitaru. Volim pjevati i imam pjevačkog dara. U osnovnoj školi sam pjevao u školskom zboru, u srednjoj školi godinu dana u crkvenom zboru. Što se tiče pjevanja s bendovima, to je bila moja strast od trećeg razreda gimnazije nadalje. U srednjoj školi i na početku studija sam skladao dvadesetak autorskih pjesama. A i dan danas, volim se od politike opustiti sviranjem i pjevanjem s bendom', otkrio je novi akter političke scene koji je jedno vrijeme radio i kao spiker. 'Kao student, radio sam pet mjeseci na Novoj tv kao spiker - u informativnom programu. Davao sam glas, čitao vijesti i sinkronizirao off-ove koji nisu bili na hrvatskom. Osim toga čitao sam i neke najave: primjerice „Akcijski filmovi u lipnju, samo na Novoj tv“, za seriju Navy CIS. Diplomirao sam na Pravnom fakultetu i krenuo raditi u struci', ponosno prepričava gospodin Keller.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajna stvar! PREMIJERA SINGLA Saša Lozar rastura novim singlom!

Ipak, na natjecanju Supernova Music Talent Luka nije osvario značajan uspjeh. 'Sudjelovanje na SSNMT je bilo jedno prekrasno iskustvo. Rafo je strašno simpatična i vedra osoba, bio je na koncertu mojeg benda u KSET-u. Drago mi je da je Rafo pobijedio! Saša je radijski voditelj, Nera ima uspješnu glumačku karijeru, a Natali uspješnu pjevačku karijeru. Natali sam upoznao na audiciji u Šibeniku gdje smo oboje prošli. Nere se sjećam još iz Turbo limach showa. Obje su vrlo talentirane. Dok sam radio na Novoj TV, puno sam se družio s Lukom Bulićem. Luka je vrlo inteligentan i duhovit', prepričao nam je Keller svoje mladenačko doba života.

Između Supernove i ORAH-a u Lukinom životu se svašta događalo. 'Bavio sam se debatom – postao sam Europski prvak u javnom govorništvu. Diplomirao sam. Intenzivno sam sudjelovao u pub kvizovima u Zagrebu te brojnim TV kvizovima. Radio sam u Plivi. Potom sam sedam godina radio na Pravnom fakultetu u Zagrebu na Katedri za Sociologiju. Upisao sam Poslijediplomski doktorski studij „Javno pravo i javna uprava“ na Pravnom fakultetu. Sad radim na Sveučilištu u Zagrebu', otkrio je Keller koji se na kraju odlučio i za politiku.

 'Prije dvije godine sam se učlanio u ORaH, to je prva stranka koje sam član. Programski i kadrovski su mi najviše odgovarali. Učlanio sam se zbog Mirele Holy. U ORaHu sam upoznao krasne ljude, stekao nova prijateljstva. Politička karijera mi je trenutno u prvom planu. Pjevanje uz gitaru u društvu je uvijek aktualno - ako netko od mojih prijatelja slavi, podrazumijeva se da dolazim s gitarom', kazao nam je predsjednik ORAH-a koji iza sebe ima i iskustvo nastupa u talent showu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene