Luka Dončić jedna je od trenutačno najvećih NBA zvijezda, a njegovo je srce još 2016. godine zarobila atraktivna Anamaria Goltes.

Galerija


NBA zvijezda Luka Dončić jedan je od najboljih košarkaša današnjice.

Vezani članci Danielley Ayala Njezin profil na Instagramu pun je bujnih prizora od kojih zastaje dah Urnebesne objave Njezine verzije seksi poza s Instagrama vrlo su posebne, može li nasmijati i vas?

Slovenskoj zvijezdi tek je 20 godina, a osim na terenu, ide mu odlično i na ljubavnom planu jer je već godinama u sretnoj vezi s atraktivnom Anamarijom Goltes.

Plavokosa ljepotica igrača Dallas Mavericksa osvojila je još 2016. godine, a gotovo uvijek bodri ga s tribina. Ipak, Anamariju ne voli samo Luka već i brojni korisnici Instagrama koji svakodnevno prate gdje je i što radi.

Naime, Anamaria zasad ima više od 82 tisuće obožavatelja, zbog čega je i sama dobila brojne poslovne ponude.

Slovenka je nekad trenirala kickbox, plesala te studirala ekonomiju u Ljubljani, a bavi se i manekenstvom. Sa samo 15 godina pobijedila je na tradicionalnom izboru jednog slovenskog teen časopisa za najljepšu tinejdžericu, a obožavatelje redovito časti i golišavim fotografijama.

Slovenski par živi u Dallasu, a zna posjetiti i Lijepu Našu, odakle su također objavljivali atraktivne fotografije.

Anamaria je u jednom intervjuu za Cosmopolitan otkrila detalje njihova upoznavanja i veze.

"Kad smo se upoznali, bilo mi je 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo tijelo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba, razigrana, energična i još uvijek ima sve to što me tada privuklo kod njega", poručila je. 

Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate?