Luka Dončić jedna je od trenutačno najvećih NBA zvijezda, a njegovo je srce još 2016. godine zarobila atraktivna Anamaria Goltes.

Galerija


NBA zvijezda Luka Dončić jedan je od najboljih košarkaša današnjice.

Vezani članci Karl Erjavec (Foto: AFP) Nesuđenom premijeru na dvorišna vrata crvenim sprejem napisali "štakor" Anamaria Goltes - 3 Kao morska sirena: Lijepa djevojka NBA zvijezde odmara u Hrvatskoj i objavljuje golišave fotke

Slovenskoj zvijezdi tek je 20 godina, a osim na terenu, ide mu odlično i na ljubavnom planu jer je već godinama u sretnoj vezi s atraktivnom Anamarijom Goltes.

Plavokosa ljepotica igrača Dallas Mavericksa osvojila je još 2016. godine, a gotovo uvijek bodri ga s tribina. Ipak, Anamariju ne voli samo Luka već i brojni korisnici Instagrama koji svakodnevno prate gdje je i što radi.

Naime, Anamaria zasad ima više od 82 tisuće obožavatelja, zbog čega je i sama dobila brojne poslovne ponude.

Slovenka je nekad trenirala kickbox, plesala te studirala ekonomiju u Ljubljani, a bavi se i manekenstvom. Sa samo 15 godina pobijedila je na tradicionalnom izboru jednog slovenskog teen časopisa za najljepšu tinejdžericu, a obožavatelje redovito časti i golišavim fotografijama.

Slovenski par živi u Dallasu, a zna posjetiti i Lijepu Našu, odakle su također objavljivali atraktivne fotografije.

Anamaria je u jednom intervjuu za Cosmopolitan otkrila detalje njihova upoznavanja i veze.

"Kad smo se upoznali, bilo mi je 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo tijelo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba, razigrana, energična i još uvijek ima sve to što me tada privuklo kod njega", poručila je. 

Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate?