Ludi Delfino sve je zabrinula nikad mršavijom pojavom, zbog čega je mnoge ostavila u nevjerici i brizi je li s njezinim zdravljem i tijelom sve u redu.

Galerija


Brazilska manekenka Ludi Delfino spojila je ugodno s korisnim kada je snimala novi modni editorijal na plaži u Santa Monici i dobro se zabavljala, ali njezine fotografije izazvale su više zabrinutost nego divljenje.

Naime, 36-godišnja Ludi izgledala je nikad mršavije u minijaturnom bikiniju, a njezinim bujnim oblinama gotovo nije bilo ni traga. Zbog toga je izazvala zabrinutost javnosti i obožavatelja, koji se ne mogu načuditi tomu koliko je mršava.

Ludi je u svijet manekenstva ušla kao 15-godišnja djevojka kada je debitirala na tjednu mode u Sao Paulu. U međuvremenu je surađivala s najpoznatijim modnim kućama i brendovima poput Victoria's Secreta, Bebea, Forever 21, BCBG, Target i drugih, a krasila je i brojne naslovnice časopisa.

S prijateljicom Jordyn Pressler pokrenula je vlastitu liniju kupaćih kostima, a bliska je i sa svojom sunarodnjakinjom Alessandrom Ambrosio. Od 2012. godine udana je za Erica Chambersa.

Zgodna uraganka seksi fotkom s plaže srušila Instagram, svi komentiraju zanimljivu pozu koju je zauzela

Vatrena ljepotica ne skida ruke sa svog novog supruga, a jedva je dočekala priliku i da pokaže svoje božanstveno tijelo