Luciju Lugomer prva je plus size manekenka u Hrvatskoj, a sada su se o njoj raspisali i svjetski mediji.


Luciju Lugomer domaća je manekenka koja se predstavlja kao prva plus size manekenka u Hrvatskoj. 22-godišnju Zagrepčanku zamijetio je i britanski Daily Mail koji je odlučio predstaviti ovu ljepoticu.

Vezani članci Bella Hadid Pobjegla na egzotični odmor, pa otkrila kakva joj se nezgoda dogodila dok je uživala u mini bikiniju Slika nije dostupna 'Bucka' uzvraća udarac: 'Potpuno je suludo zvati me velikom!'

 

 

#fashion #plussizemodel #modeling #model #love #autumn #ootd #style #vintage

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer) on

 

'Često su drugi ti koji se naljute sto me nazivaju 'plus-size-modelom', a ne samo modelom, ali iskreno, uopće mi to ne smeta. Predvodim ljepotu u svim veličinama i skupa sa svim drugim ženama, radim promijene u svijetu. Kada sam bila jako mala, pronaći odjeću za mene je bila prava misija, a sada uz pomoć mene i mojih kolegica, te stvari se napokon mijenjaju!', napisala je Lucija na svom profilu na Facebooku, a o ovoj su ljepotici već do sada pisali brojni mediji iz Bosne, Srbije, Mađarske i Španjolske.

 

Apsolutno obozavam ovaj video, te ga pogledam svakih par tjedana...cisto jer. ...jer inspirira do same srzi!Cesto su...

Posted by Lucija Lugomer on Saturday, December 26, 2015

Uobičajeni modni standardi u plus size manekenke svrstavaju osobe koje izlaze iz okvira konfekcijskih veličina, a Lucija je ponosna na svoje obline.

S 15 su je izbacili iz modne agencije, a danas zarađuje zahvaljujući svom zanosnom izgledu

Kako bi zadržala željene proporcije i putenu liniju Lucija jede zdravo, ali si može priuštiti i slatke zalogaje poput omiljene joj čokolade. Iako ne treba paziti na liniju i držati dijete, Lidija ističe kako je treba održavati i njegovati zbog čega se trčanjem i hodanjem trudi biti aktivna.

 

 

Lucija je priznala da je u mlađim danima pokušavala s brojnim dijetama misleći da je važno postići tada željeni izgled. No, s vremenom je zavoljela svoje obline te je danas na njih ponosna i ne obazire se na tuđe komentare.
 

 

U cijeloj priči velika joj je podrška njezin dečko, a svoju sreću u vezi ne skriva.