sve je bliže

Lucija u panici zbog vjenčanja: "Zapeli smo s jako bitnom stavkom. Treba nam pomoć"

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) +0 Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Galerija

Lucija Lugomer uskoro će izreći sudbonosno 'da' svom zaručniku Danijelu Grliću.

Plus size model Lucija Lugomer trenutno je u slatkim brigama. Raskošna ljepotica planira vjenčanje sa zaručnikom Danijelom Grlićem. Sudbonosno "da" izreći će jako brzo, a s obzirom na to da im nedostaje još jedna iznimno bitna stavka Lucija se obratila svojim obožavateljima za pomoć.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Čestitamo! Najpoznatija domaća plus-size manekenka objavila sretnu vijest: "Život se zauvijek promijenio!"

"Hop hop! Sad ja tražim vašu pomoć. Pošto je vjenčanje vrrrrrlo blizu, zapeli smo s jednom vrrrrrrrlooo bitnom stavkom koja je dosta bitna ako ne i jedna od top 3 najbitnijih! A to je - BEND! Pomozite mi i savjetujte me, koji bend uzeti za našu svadbu???", napisala je Lugomer. Dodala je i da ima samo jedan uvjet, a to je da "žare i pale pozornicom".

Podsjetimo, Lucija i Danijel zajedno su dvije godine, a zaruke su pale ovog ljeta tijekom romantičnog odmora u Dubrovniku. "Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije.

Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je tada presretna Lucija uz fotografiju zaručničkog prstena.

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene