Lucija Lugomer i Marko Šapina drugi su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama", a u blic pitalici Nova buzz podijelili su svoje dogodovštine s proba i doživljaje s podija.

Galerija Marko Šapina i Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer, Marko Šapina +33 Lucija Lugomer, Marko Šapina

Lucija Lugomer i Marko Šapina napustili su show "Ples sa zvijezdama" u trećoj emisiji, a u blic pitalici Nova buzz podijelili su svoja iskustva.

Vezani članci Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko" Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Pogledajte što je Maja Šuput rekla o kolegi Igoru Mešinu nakon njihove prve suradnje, nije jedina koja tako misli!

"Hoćemo im ispričati onaj prvi razgovor?", pitao je Marku na početku videa, a Lucija mu je dopustila.

"Rekla mi je: 'Bok, ja sam Lucija Lugomer, ne znam je li znaš, ali mene ima', na što sam joj ja odgovorio: 'Bez brige, ima i mene', i tako smo si kliknuli. Doslovno sam nakon četiri rečenice koje smo razmijenili preko telefona već znao da će to biti jako dobro iskustvo, i bilo je", ispričao je Marko.

"Marko me, u biti, nije previše iznenadio zato što, prije nego što smo postali plesni partneri izazivala sam svoje želje i sve su se ispunile", priznala je Lucija za koju je Marko imao još riječi hvale.

"Lucija je kao mala pandorina kutija, otvorite je i doznate da može sjesti u špagu, može se izvinut unazad, i samo vadite informacije i dobivate neiscrpan izvor informacija za slaganje koreografije", ispričao je.

Nju je zanimalo znači li to da je i on imao predrasude.

"Ne, nego ne očekuješ od nekog tko je došao na prvi plesni sat da može to sve što je Lucija mogla", kazao je Marko.

"Osim Marka, i ja sam bila začuđena svojim sposobnostima", dodala je Lugomer.

Oboje su se složili da su jako zadovoljni komentarima žirija i da im je na probama im je bilo zabavno te da će ovo pamtiti kao prekrasno iskustvo.

"Za mene je najbitnije da sam pobijedila samu sebe, jer sam bila pozvana na druge showove, ali nisam otišla. Zatim što smo razbili predrasude i što Marko ostaje, i jednog dana ćemo Leonu pričat kako je bilo", zaključila je Lucija.

Što su još ispričali Marko i Lucija, pogledajte u videu.

Omiljena slatkica podigla majicu pa pokazala rezultate drastičnog gubitka kilograma, i dalje su svi u nevjerici! Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 3 +23 Rebel Wilson

Slavonka koja oblinama izaziva čuđenje prije devet godina izgledala je dosta drugačije: "U milijun godina ne bih pomislila da će ovoliko narasti" Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 6 +37 Claudia Rivier - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju