Lourdes Ciccone Leon prošetala je ulicama New Yorka i u poderanim hlačama pokazala pozadinu.

Galerija


Najstarija kći jedne od najslavnijih pjevačica svih vremena Madonne, 23-godišnja Lourdes Ciccone Leon, prošetala je ulicama u New Yorka u izdanju kojim je potvrdila kako u slobodno vrijeme nije obožavateljica glamura i pritom u poderanim hlačama svima pokazala svoju stražnjicu.

Vezani članci Madonna (Foto: AFP) Kraljica popa donirala milijun dolara zakladi koja se bavi istraživanjem lijeka protiv koronavirusa Siniša Ružić - 5 Glumac kojeg domaća publika obožava Igora podsjetio na snašu koja se sredila za proštenje

Društvo joj je pravio nepoznati muški prijatelj, a sudeći prema fotografijama duo se dobro zabavljao i nije mario za znatiželjne poglede prolaznika, a u jednom su trenutku djelovali poprilično blisko pa je moguće da ih veže i nešto više od nevinog prijateljstva.

Iako je fotografi najčešće snimaju u opuštenim izdanjima, Lourdes je velika obožavateljica mode, pa je prošle godine imala priliku prvi put prošetati modnom pistom na Tjednu mode u New Yorku, što su prenijeli svi svjetski mediji. 

Madonna je Lourdes dobila s trenerom fitnesa Carlosom Leonom, s kojim je u vezi bila od 1995. do 1997. godine. Osim njoj, majka je 19-godišnjem Roccu, kojeg je rodila britanskom redatelju Guyu Ritchieju, a posvojila je i 14-godišnjeg Davida Bandu, 13-godišnju Mercy James i 7-godišnje blizanke Estere i Stellu.

Mnogi se slažu da Lourdes neodoljivo podsjeća na svoju majku u mladosti, u što se možemo uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu. 

Indira pokazala novu frizuru koja se nije baš svima svidjela: "To nisi ti, puno te postarala"