Mlada buntovnica

Bez pardona: Kći slavne pjevačice priredila show pokazujući guzu na ulici

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Ciccone Leon prošetala je ulicama New Yorka i u poderanim hlačama pokazala pozadinu.

Najstarija kći jedne od najslavnijih pjevačica svih vremena Madonne, 23-godišnja Lourdes Ciccone Leon, prošetala je ulicama u New Yorka u izdanju kojim je potvrdila kako u slobodno vrijeme nije obožavateljica glamura i pritom u poderanim hlačama svima pokazala svoju stražnjicu.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Društvo joj je pravio nepoznati muški prijatelj, a sudeći prema fotografijama duo se dobro zabavljao i nije mario za znatiželjne poglede prolaznika, a u jednom su trenutku djelovali poprilično blisko pa je moguće da ih veže i nešto više od nevinog prijateljstva.

Iako je fotografi najčešće snimaju u opuštenim izdanjima, Lourdes je velika obožavateljica mode, pa je prošle godine imala priliku prvi put prošetati modnom pistom na Tjednu mode u New Yorku, što su prenijeli svi svjetski mediji. 

Madonna je Lourdes dobila s trenerom fitnesa Carlosom Leonom, s kojim je u vezi bila od 1995. do 1997. godine. Osim njoj, majka je 19-godišnjem Roccu, kojeg je rodila britanskom redatelju Guyu Ritchieju, a posvojila je i 14-godišnjeg Davida Bandu, 13-godišnju Mercy James i 7-godišnje blizanke Estere i Stellu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👽 (@lourdesleon.ciccone) on

Mnogi se slažu da Lourdes neodoljivo podsjeća na svoju majku u mladosti, u što se možemo uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Zvjezdani život (Foto: Dnevnik.hr) Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) +5 Indira Levak (Foto: Instagram) Celebrity Indira pokazala novu frizuru koja se nije baš svima svidjela: "To nisi ti, puno te postarala"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene