Lori Loughlin i Felicity Huffman umiješane su u skandale plaćanja mita kako bi upisale djecu na prestižne fakultete.

Galerija


Holivudske zvijezde Lori Loughlin i Felicity Huffman našle su se na popisu optuženih za plaćanje mita posrednicima kako bi se njihova djeca bez problema upisala na prestižna američka sveučilišta poput Yalea, Georgetowna i Stanforda.

Vezani članci Felicity Huffman Fotografi je uhvatili na parkiralištu dok su joj uzimali bris nosa, nakon odsluženja kazne izbjegava javnost i medije Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Lori Loughlin i suprug tvrde: "Nismo dali mito za kćerin upis na fakultet"

Lori Loughlin, koja se proslavila ulogom Becky u serijama "Puna kuća", i njezin suprug Mossimo Gianulli tako su navodno platili čak pola milijuna dolara kako bi njihove dvije kćeri pohađale Sveučilište USC.

No pokazalo se kako jednoj od njih, točnije Oliviji Jade, poznatoj i kao zvijezdi YouTubea, baš i nije pretjerano stalo do obrazovanja jer je i sama izjavila kako više želi iskusiti dane igre i zabave. Zbog tih se izjava našla i na udaru kritika i optužbi da je zauzela mjesto na fakultetu nekom studentu koji ga je uistinu zaslužio, prenosi Daily Mail.

"Ne znam koliko ću pohađati nastavu. Nije me baš briga za školu, kao što znate", izjavila je u jednom od svojih videa na YouTubeu.

Zvijezda serije "Očajne kućanice" Felicity Huffman platila je pak 15 tisuća dolara "dobrotvornih priloga" kako bi svojoj kćeri olakšala upis na fakultet. Drugim riječima, kako bi varala na prijemnom ispitu. Navodno je poznavala čovjeka koji je "pomagao" studentima nabavljati pitanja.

Obje glumice bile su privedene u pritvor, no puštene su nakon što su platile jamčevine u iznosu od 250 tisuća odnosno milijun dolara.

Iz skijaškog odijela u kupaći kostim: Jedna od najljepših sportašica svijeta počastila fanove golišavim fotkama