Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša manekenka i njezina kćerkica uživaju u zajedničkom druženju.


Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić uživa sa svojom obitelji u Japanu, a svoje obožavatelje često počasti fotografijama na svom Instagram profilu.

Ljupka podijelila još fotografija s drugog vjenčanja

Vezani članci Model Ljupka Gojić-Mikić i bivši nogometaš Mihael proslavili trinaestu godišnjicu braka (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Mihael i Ljupka Mikić u zajedničkom intervjuu o životu u Japanu, svađama i novoj ljubavi! Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Bivše hrvatske manekenke na romantičnom odmoru sa supruzima nogometašima pokazale savršene linije

Tako su Ljupka i njezina kćerkica uživale u suncu i rascvjetanom okolišu, a djevojke su, naravno, bile i modno usklađene. I mami i kćerkici ljubičasta boja odlično stoji, a koliko im je bilo zabavno provoditi vrijeme zajedno, najbolje pokazuju njihova nasmijana lica.

Ljupka očito uživa u majčinstvu, no i dalje je uključena u modni svijet, a njezin brend Jolie Petite oduševljava modno osviještene obožavateljice.

Ljupkin suprug, Mihael Mikić, od 2009. igra za jedan nogometni klub u Hirošimi. Bivša manekenka nije odmah otišla sa svojim suprugom u Japa, no ubrzo je odlučila s djevojčicama Janom i Milom otići za suprugom kako djevojčice ne bi tatu vidjele samo putem 'skypea'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook