Preslatka kćerkica

FOTO Ljupka Gojić uživa u majčinstvu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša manekenka i njezina kćerkica uživaju u zajedničkom druženju.

Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić uživa sa svojom obitelji u Japanu, a svoje obožavatelje često počasti fotografijama na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Skupa su od 2004. Rijetki izlazak tajanstvenog para: Lijepa supruga našeg nogometnog trenera nema ni društvene profile

Ljupka podijelila još fotografija s drugog vjenčanja

Tako su Ljupka i njezina kćerkica uživale u suncu i rascvjetanom okolišu, a djevojke su, naravno, bile i modno usklađene. I mami i kćerkici ljubičasta boja odlično stoji, a koliko im je bilo zabavno provoditi vrijeme zajedno, najbolje pokazuju njihova nasmijana lica.

Ljupka očito uživa u majčinstvu, no i dalje je uključena u modni svijet, a njezin brend Jolie Petite oduševljava modno osviještene obožavateljice.

Ljupkin suprug, Mihael Mikić, od 2009. igra za jedan nogometni klub u Hirošimi. Bivša manekenka nije odmah otišla sa svojim suprugom u Japa, no ubrzo je odlučila s djevojčicama Janom i Milom otići za suprugom kako djevojčice ne bi tatu vidjele samo putem 'skypea'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene