Iako je suprugu Jay Z-ju oprostila nevjeru, čini se kako je slavna Beyonce i dalje na oprezu.

Galerija


Beyonce i njezin suprug Jay-Z prošle srijede uživali su u prvom redu košarkaške utakmice Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa.

Vezani članci Jay Z, Beyonce i Tina Knowles Namoćniji par na svijetu pred oltar je stao prije 12 godina, majka pjevačice fotkom se prisjetila tog dana Jay-Z i Beyonce na Super Bowlu Jay-Z otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg on i Beyonce nisu ustali dok je svirala američka himna

Pored njih je sjedila Nicole Curran, supruga Joeja Lacoba, vlasnika Golden State Warriorsa, a čini se kako se Nicole posebno dobro slagala sa slavnim reperom, više nego s njegovom zanosnom suprugom koja je zbog reakcije na njihov razgovor postala pravi viralni hit.

Naime, Beyonce je sjedila između dua koji je veselo razgovarao, a snimka objavljena na Twitteru ESPN-a postala je hit zbog njezinog izraza lica koji nije aludirao na pretjerano zadovoljstvo zbog takvog razvoja događaja.

Dapače, Beyonce nije izgledala nimalo sretno, a na kraju se i ne tako suptilno pomaknula kako bi se Nicole vratila u svoje sjedalo te prestala pričati s njezinim suprugom koji je sam jednom prilikom javno priznao kako je varao suprugu tijekom bračne krize, a oboje su to opjevali i na svojim albumima.

Iako mu je sve oprostila, a on se pokajao, čini se kako je pjevačica i dalje na oprezu. Nakon što je snimka postala viralna, Nicole je na Instagramu objavila fotografiju sebe i Beyonce s utakmice s natpisom "Svi bismo se trebali međusobno podržavati".

Ipak, obožavatelji slavne Beyonce na to su joj odgovorili emotikonima pčela koje simboliziraju "Queen B", odnosno "Kraljicu Beyonce" kako ju nazivaju, pa je Nicole isključila mogućnost komentiranja fotografija na profilu.

Još je bolje što na toj fotografiji Nicolein suprug sjedi pored nje s potpuno nezainteresiranim izrazom lica. 

Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?