Odlučila progovoriti

Najbliža suradnica preminule dive bila je ljubav njezina života? "Dijelile su kuću, često i krevet"

Whitney Houston i Robyn Crawford (Foto: Profimedia) Whitney Houston i Robyn Crawford (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston i Robyn Crawford (Foto: Profimedia) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) Whitney Houston (Foto: Profimedia) +0 Whitney Houston (Foto: Profimedia) Galerija

Whitney Houston navodno je bila u dugogodišnjoj vezi s prijateljicom i suradnicom Robyn Crawford.

Od smrti pjevačke dive Whitney Houston prošlo je dugih sedam godina, i od tada je o njenom životu i karijeri bilo puno toga izrečeno i napisano. O preminuloj pjevačici govorili su njezin bivši suprug Bobby Brown, šogorica Pat Brown, bivši suradnik Clive Davis i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo Whitney Houston (Foto: Profimedia) Jedna i neponovljiva Od smrti neprežaljene dive prošlo je deset godina, način na koji je proživjela svoje posljednje trenutke i danas svima slama srca

No, jedna se osoba odlučila oglasiti tek sad. Riječ je o Robyn Crawford, ženi s kojom je Whitney surađivala dugi niz godina ali i navodno imala višegodišnju ljubavnu aferu i koja je odlučila izdati memoare o vremenima koje su zajedno provele.

Tako će se knjiga "A Song for You: My Life with Whitney Houston" na policama knjižara naći već ove jeseni, što su i potvrdili iz izdavačke kuće Dutton.

Robyn je dosad u javnosti bila poznata kao pouzdana i odana prijateljica pokojne pjevačice, koja je ostala skrivena od svjetla velike pozornice, no koja je uvijek bila uz nju i činila je sretnom. U memoarima će otkriti sve detalje njezina kompliciranog života i odnosa s Whitney.

Njihova veza se nije često spominjala u vrijeme dok je Whitney bila živa, no to se promijenilo nakon njezine tragične smrti.

Tako je prošle godine objavljen dokumentarni film u kojem je otkriveno kako je pjevačica zapravo bila biseksualka. Priču su čak potvrdili Bobby Brown i više članova obitelji što je šokiralo javnost.

Robyn je za Whitney radila 15 godina, a poznavale su se još kao tinejdžerice i prije nego je ona postala planetarno popularna. Putevi su im se razišli 2000. godine, nakon čega se zapravo Whitneyin život počeo raspadati, kao i njezina borba s ovisnošću.

U dokumentarnom filmu "Whitney: Can I Be Me" njezin bivši tjelesni čuvar David Former izjavio je kako su se Robyn i Bobby Brown čak fizički sukobljavali zbog žene koju su voljeli.

"Dijelile su kuću, često i krevet. Mislim da je njihova veza bila najvažnija i najpozitivnija u Whitneyinom životu", zaključio je autor dokumentarca Nick Broomfield.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene