Nećakinja princeze Diane, Lady Kitty Spencer (28), u vezi je s 32 godine starijim multimilijunašem Michaelom Lewisom.

Galerija


Prekrasna nećakinja princeze Diane, koja je mamila uzdahe na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja, u vezi je s 32 godine starijim muškarcem multimilijunašem Michelom Lewisom, o kojem se ne zna mnogo. 

Vezani članci Scena iz serije The Crown Bijesni prijatelji princa Charlesa tvrde da se njegov život lažno prikazuje i da se cijeloj obitelji nanose bol i patnja Princeza Diana (Foto: Profimedia) Teret slave na sebe je preuzela kad se s 20 godina udala za princa, a zbog njezine tragične smrti svijet i danas tuguje

Samozatajni tajkun svoj privatni život drži u tajnosti, no britanski su tabloidi otkrili kako je upravo on, 60-godišnjak, odabranik prelijepe mankenke i članice kraljevske obitelji Lady Kitty Spencer. 

Plavokosa manekenka koja se može pohvaliti klasičnom ljepotom, velikim plavim očima i simetričnim licem, mogla bi imati kojeg god muškarca poželi – a ona je odabrala više no dvostruko starijeg Michaela, vlasnika lanca odjeće Whistles. 

Ljubavni par viđen je kako strateški napušta hotel u New Yorku, baš onaj u kojem je Meghan Markle organizirala darivanje za svoje dijete. Michael je odjeven u elegantno plavo odijelo izišao prvi iz hotela, a za njime je izišla i Kitty u crnom zavodljivom izdanju. 

Lady Kitty u kraljevskoj je obitelji poznata i kao "zločesta nećakinja" koja obožava partijati i pohoditi luksuzne zabave, a prisutna je i u svijetu modelinga. 

Prije veze s Michaelom, Kitty je 4 godine bila u ljubavnoj vezi s još jednim znatno starijim muškarcem, mogulom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, kojem je 48 godina. Niccolo je Kitty ostavio 2017. kako bi započeo vezu s Liz Hurley. 

Sada je nova ljubav Lady Kitty muškarac 6 godina stariji od njezina oca Earla Spencera. 

Nakon što su napustili hotel, golupčići su ušli u Uber i zajedno se odvezli. 

Bez njega nikamo: Prizor slavne mame i njezina sina koji je zasigurno raznježio i najtvrđa srca