kako je gleda!

Bujna ljepotica bacila je slavnog nogometaša u drugi plan, a ni on nije mogao skrenuti pogled s nje!

Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Lionel Messi Antonella Roccuzzo (Foto: Profimedia) Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) +4 Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Galerija

Supruga Lionela Messija, Antonela Roccuzzo, ukrala je sve poglede na dodjeli zlatne lopte u Parizu, gdje se pojavila u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom.

Lionel Messi (35) je sedmi put proglašen najboljim nogometašem svijeta, a na svečanu dodjelu Zlatne lopte u Parizu stigao je sa suprugom Antonelom Roccuzzo (33) i njihovom trojicom sinova, Matheom, Thiagom i Cirom.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

I dok su se dječaci za tu prigodu modno uskladili s tatom u crnim odijelima sa šljokicama, Antonela je plijenila poglede na crvenom tepihu u zlatnoj haljini koja je istaknula njezin bujni dekolte.

Ni nogometaš nije mogao skinuti pogled sa svoje supruge, iako njihova ljubavna priča traje još od djetinjstva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Naime, Messi je ljubav svog života upoznao kada je imao samo pet godina, a u jednom je intervjuu priznao kako se u nju zaljubio s devet godina.

Sretni par upoznao se preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Kako su se dječaci zajedno igrali, ponekad bi im se i ona pridružila.

Vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini. Prvog sina dobili su 2012., drugi je na svijet stigao 2015., a treći sin rodio im se 2018. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene