Danas je sretna

Zbog talijanskog grofa počela je vjerovati u brak, iako se prije njega nikad nije poželjela udati?

Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) +0 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Galerija

Jessica Chastain već je dvije godine u braku s grofom Gianom Lucom Passijem de Preposulom.

Holivudska glumica Jessica Chastain bila je dva puta nominirana za prestižnu filmsku nagradu Oscar, no ono čemu se možemo diviti, osim karijere, jest i njezina sposobnost čuvanja tajni i privatnog života daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Prava ljubav Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

42-godišnja Jessica od 2017. godine u sretnom je braku, no o svom suprugu, grofu talijanskog porijekla Gianu Luci de Preposulu i njihovu odnosu javno rijetko govori. Kada se to dogodi, uglavnom sa smiješkom odaje koliko je divan prema njoj, no uvijek pazi da ne otkrije previše detalja.

O Gianu znamo da je dio talijanske plemićke obitelji te da je dobro znan u svijetu mode, gdje je ugled stekao radeći kao direktor odnosa s javnošću modne kuće Armani. No danas se nalazi na čelu modnog brenda Moncler, a s Jessicom ga je spojila upravo moda.

Prije nego što su uplovili u bračnu luku, par je u vezi proveo pet godina. Njihovo vjenčanje održano je 2017. godine na raskošnoj ceremoniji u Italiji, zahvaljujući kojem su se, malo za promjenu, našli na naslovnicima svjetskih medija. Ceremonija je održana na imanju vile mladoženjine obitelji, a među gostima su se našla neka od najzvučnijih holivudskih imena poput Anne Hathaway i Emily Blunt.

U javnosti su zajedno prvi put viđeni 2013. godine na jednoj dodjeli glumačkih nagrada u Los Angelesu. Jessica se pojavila kao nominirana za najbolju glumicu u filmu "Zero Dark Thirty" i imala je dosta razloga za slavlje, između ostalog i zato što je pronašla ljubav svog života.

Tjedan dana kasnije zajedno su se pojavili na dodjeli Oscara, gdje je Jessica i službeno potvrdila njihovu vezu.

"Jako sam, jako sretna. Sjajno je kada na poslovnom planu stvari idu sjajno, jednako kao i u privatnom životu. Moji prijatelji i obitelji su mi jako važni", izjavila je tada za magazin Extra.

Lijepa crvenkosa glumica odrastala je bez oca, s majkom koja je izlazila s muškarcima koji se njoj nisu svidjeli, pa je odlučila kako brak jednostavno nije za nju.

"Nikad se zapravo nisam željela udati. Moja majka bila je samohrana majka. Ne znam tko mi je biološki otac i odrasla sam u kućanstvu koje je bilo poprilično financijski nestabilno", bila je ispričala u intervjuu iz 2018. godine za WSJ magazin.

Gian je bio upoznat s tim njezinim stajalištem i protivljenju braku kao zajednici žene i muškarca, ali stvari su se s vremenom počele mijenjati.

"Kada sam upoznala supruga, znao je da nisam zainteresirana za brak. No onda, kako smo se bolje upoznavali, ideja braka za mene se promijenila. Postoje neke stvari koje je vrijedno slaviti, a on je svkako jedna od njih", objasnila je Jessica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Unatoč prvotnim protivljenjima i sumnjama, Jessica je danas u potpunosti promijenila mišljenje.

"Zapravo volim biti u braku. Nisam mislila da će se to ikad dogoditi, ali on je spektakularno ljudsko biće i slavim to što mogu s njim dijeliti svoj život", priznala je.

Iako o privatnom životu rijetko govori, otkrila je kako joj je kod Giana najdraže to što je pravi gospodin s manirima, što joj je iznimno važno.

"On dolazi iz obitelji starog talijanskog kova. Kod njih se nitko nikad nije razveo", dodala je glumica.

Dugogodišnje veze ponekad mogu postati monotone, no Jessica i Gian trude se slaviti svoju ljubav, bez obzira na to koliko su dugo zajedno, u što se možemo uvjeriti i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Kao što je i nekoliko puta sama priznala, Jessici se očito čekanje onog pravog itekako isplatilo.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +8 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene