Tilda Swinton u životu je voljela dva muškarca: bivšeg partnera Johna Byrnea i sadašnjeg Sandra Koppa.

Galerija


Glumica Tilda Swinton rado je viđen gost filmskih festivala, posebno onoga prestižnog u Cannesu.

Vezani članci Marion Cotillard (Foto: AFP) Slavna glumica ovako se pojavila na crvenom tepihu glamuroznog festivala te sve ostavila u čudu Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio

58-godišnja britanska glumica u Francusku je stigla promovirati svoj novi film "The Dead Don't Die", a time nas je još jednom podsjetila na neobičnu ljubavnu priču koja je obilježila njezin privatni život, točnije dvije koje su isprepletene.

Naime, osebujna glumica neko je vrijeme živjela u Škotskoj s 21 godinu starijim nevjenčanim suprugom Johnom Byrneom, s kojim ima blizance, te 17 godina mlađim dečkom Sandrom Koppom, novozelandskim slikarom njemačkog podrijetla.

Sandro joj je prvo bio ljubavnik, no s vremenom je trio shvatio da se dobro slaže pa su neko vrijeme živjeli pod istim krovom kako bi John sudjelovao u odgoju djece.

John i Tilda u vezi su bili od davne 1989. godine, dok je Sandra upoznala 2004. godine te se odmah zaljubila. Iste je godine priznala Johnu da ima ljubavnika što ga, kako je sam priznao, nije previše iznenadilo, s obzirom na veliku razliku u godinama.

"I dalje volim Johna, no zaljubila sam se i u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno rješenje. To što sam dio godine sa Sandrom ne znači da moram prekinuti život s ocem svoje djece. Svi smo jedna obitelj", jednom je prilikom otkrila glumica.

Ipak, neobična obitelj više ne živi zajedno, a Sandro je njezin jedini partner, koji ju vjerno prati na raznim poslovnim putovanjima.

Godinu dana nakon prekida s holivudskog glumicom John je pronašao sreću s dizajnericom rasvjete Jeanine Davies

Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu