Nije bilo lako

Njegova ljubavna priča je poput one filmske: "Voljeli smo se, ali nismo imali ni za mlijeko"

Dino Merlin (Foto: PR) - 7 Dino Merlin (Foto: PR) - 7 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin (Foto: PR) - 7 Dino Merlin (Foto: Željko Vidinović) - 5 +0 Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Ljubavna priča Dine Merlina i njegove supruge Amele nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mogla bi bez problema poslužiti i kao scenarij nekog ljubavnog filma.

Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora, 57-godišnji Dino Merlin poznat je po tome da se u javnosti često ne pojavljuje sa suprugom Amelom s kojom ima dvoje djece, no njihova je ljubavna priča kao iz nekog filma.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 1 ovo se čekalo! Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Prije nego su se vjenčali, u vezi su bili pet godina, zaljubili se na prvi pogled.

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin za Eksluziv.ba.

No počeci im unatoč tome nisu bili nimalo laki jer su se Amelini roditelji protivili njihovoj ljubavi jer je Dino bio siromašan mladić, dok je ona dolazila iz ugledne obitelji i studirala je arhitekturu.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću", otkrio je pjevač.

Prve godine braka im također nisu bile lake, Dino pamti i kada se nakon prve vlastite turneje kući vratio gladan i bez novaca.

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam šta doneo? Nemam za mlijeko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, donio sam 100 maraka”, piše Ekskluziv.ba.

No vremena su se promijenila, godine prošle, Dino je postao jedan od najuspješnijih glazbenika i ono najvažnije, danas je cijela obitelj u odličnim odnosima i svi se dobro slažu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene