rijetki znaju priču

Znate li kako izgleda supruga Alena Islamovića? Upoznao ju je kad je imala 16 godina: "Bio sam nitko, a bila mi je najveća podrška"

Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović s gitarom (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) U zlatnoj sobi Alena Islamovića (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mladi Alen Islamović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Alen i Marjana Islamović u braku su 42 godine, a upoznali su se dok on još nije postao slavan.

Bosanskohercegovački pjevač i bivši član grupa Bijelo dugme i Divlje jagode Alen Islamović slovio je kao jedan od najpoželjnijih muškaraca ovih prostora i malo koja žena je uspjela odoljeti njegovu šarmu i izgledu, ali njegovo je srce ipak pripalo samo njegovoj supruzi Marjani.

Pogledaj i ovo Alen Islamović "bravo legendo!" Poslušajte kako je Alen Islamović s uličnim sviračem otpjevao svoj najveći hit u karijeri: ''Svaka čast care!''

Alen i Marjana u javnosti se ne pojavljuju često zajedno, ali u skladnom su braku posljednje 42 godine i roditelji su 34-godišnje kćeri Une i 27-godišnje Lare, a on je progovorio o njihovu odnosu i otkrio kako su uspjeli sačuvati brak.

"Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", izjavio je Alen jednom prilikom, prenosi Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marjana Islamovic (@marjana.islamovic)

Par se upoznao tijekom jednog izlaska u noćnom klubu, a dogodila im se ljubav na prvi pogled.

"Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo ići. Ali, znali smo često putovati zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to. Ako izađemo, oporavljamo se tri dana", izjavila je Marjana za Blic, koja se zbog obitelji odrekla svojeg posla medicinske sestre.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Kočiš Zec - 3 Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec - 1 Vladimir Kočiš Zec - 2 +5 Vladimir Kočiš Zec - 4 inMagazin Vladimir Kočiš Zec o zdravstvenim problemima, tvrdi da su posljedica cjepiva: ''Umor, kostobolja, bole mišići''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene