Pratite ih

Svjetske ljepotice putuju na isto odredište - Evo gdje ih možete pronaći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika posebnost ove revije biti će Fantasy grudnjak koji je ove godine dizajnirao talentirani draguljar Pascal Mouawad.

Nakon prošlogodišnje revije u New Yorku modni show Victoria's Secret seli u Europu. Najljepše žene svijeta ove će godine najnoviju kolekciju donjeg rublja prošetati u Londonu.

 

Angel wings are sexy. A private jet is even sexier. #VSFashionShow

Victoria's Secret (@victoriassecret) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Show je na rasporedu 2. prosinca u Izložbenom centru Earls Court, a za sjajnu atmosferu pobrinut će se popularna pjevačica Taylor Swift koja je nastupala i prošle godine, britanski pjevač i tekstopisac Ed Sheeran, pop zvijezda Ariana Grande, te irski pjevač Andrew Hozier-Byrne.

Kako se anđelice pripremaju za najvažniji dan u godini?

'Htjeli smo show dovesti u London još od 1998. godine, ali činjenica je da sve dok nismo otvorili dovoljno trgovina, nismo bili previše poznati u Velikoj Britaniji', rekao je Ed Razek, direktor marketinga.

 

Final boarding call for the 2014 #VSFashionShow. Tune in 12/9, 10/9C on #CBS.

Una foto publicada por Victoria's Secret (@victoriassecret) el

Ovo je tek drugi puta od 1995. godine otkad je počela ova revija da se show odvija izvan granica Sjedinjenih Američkih Država. Prvi je put bilo to 2000. godine u Cannesu.

Velika posebnost ove revije biti će Fantasy grudnjak koji je ove godine dizajnirao talentirani draguljar Pascal Mouawad čije kreacije oduševljavaju ljubiteljice nakita i dragog kamenja diljem svijeta, piše Daily Mail.

 

Čast da nose grudnjak optočen dijamantima dobile su Alessandra Ambrosio i Adriana Lima za koje se šuška da će na ovoj reviji po zadnji puta prošetati modnom pistom.

Osim njih dvije na reviji će biti Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes koja je prije nekoliko mjeseci postala majka po drugi puta te mnoge druge anđelice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene