Kao domaćin Hrvatska će imati odličnu priliku promovirati svoju ljepotu i turizam širom svijeta.

Galerija


Nakon gotovo dvadeset godina Hrvatska je ove godine u konkurenciji ostalih turističkih svjetskih destinacija odabrana od strane direkcije svjetske licencije Miss Tourism World, za domaćina ovog velikog svjetskog događaja.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija - 9 U Hrvatskoj 1867 novozaraženih: Najgore u Zagrebu i Splitu, nekoliko županija prvi put troznamenkasto Koronavirus, ilustracija - 5 Najgori dan od početka epidemije, rekordi diljem Hrvatske: U Splitsko-dalmatinskoj županiji 177 zaraženih, loše vijesti stižu i iz Međimurja

Godinama naše finalistice svojom ljepotom, talentom te promocijskim filmovima promoviraju Hrvatsku, njene ljepote i njezin turizam širom svijeta. Stoga nam je izuzetno zadovoljstvo najaviti finalnu večer Miss turizma svijeta 2019., koja će se održati 1. lipnja s početkom u 21 h u polivalentnoj dvorani Žatika u Poreču pod pokroviteljstvom grada Poreča i Turističke zajednice Poreč.

Kao domaćin Hrvatska će imati odličnu priliku promovirati svoju ljepotu i turizam širom svijeta te ugostiti novinare i vlasnike licencija iz cijelog svijeta. Četrdeset ljepotica iz Australije, Belgije, Benina, Bosne i Herzegovine, Brazila, Kameruna, Kolumbije, Hrvatske, Češke, Finske, Njemačke, Gruzije, Gane, Velike Britanije, Guadeloupe, Indije, Indonezije, Italje, Japana, Kazakhstana, Kyrgyzstana, Mongolije, Nepala, Novog Zelanda, Nigerije , Sjevernog Cipra, Paname, Perua, Filipina, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenje, Južne Koreje, Španjolske, Tajvana, Ugande, Ukrajine i Venezuele stigle su u Hrvatsku predstaviti sebe i svoju zemlju.

U Zagrebu borave u Grand casinu i Admiral hotelu gdje snimaju promo materijale za veliko finale. U tijeku dvanaest dana koje će finalistice provesti u Hrvatskoj posjetiti će turističke destinacije Karlovac gdje borave u srcu prirode u Hotel Srakovčić Heart of naturena Korani u Ribnku te Novigrad, Buje i atraktivnu arenu u Puli.

U zabavnom show programa Miss Turizma svijeta nastupit će i najpoznatiji hrvatski estradni umjetnici: Ana Rucner, Jacques Houdek, Roko Blažević, Alka Vujica, Sandi Cenov, dok je voditeljica programa Vlatka Pokos.

Djevojke će se pripremati u eksluzivnom Mulino Lux Casino Hotelu. Pobijednica izbora dobiva vrijedne nagrade među kojima i ekskluzivni ugovor sa svjetskim brendom Crystal nails te ekskuzivni photo sassion, kozmetike Ziaia.

Prema pravilima licencije Miss Turizma svijeta predstavnice zemalja učesnica predstaviti će tijkom četiri modna izlaza. U prvom izlazu pokazati će nacionalne kostime svojih zemalja, zatim će se predstaviti u casual KIK izdanju, nakog čega slijedi kolekcija hrvatskih kupacih kostima Pletix. U posljednjem predstanju finalistice će pokazati svečane večernje haljina koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Hrvatsku predstavlja Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavlja se u večernjoj haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.

Prodaja ulaznica je u tijeku u sustavu Eventima po cijeni od 70 kn, a prodavati će se i na dan izbora.

Poznata trogirska manekenka stigla u Cannes, a zbog ove haljine će ju Francuska itekako zapamtiti