Lizzie Cundy se na profilu na Instagramu pohvalila tankim strukom i top formom.

Galerija


Britanska televizijska i radijska voditeljica Lizzie Cundy oduševljavala je svojih 53 tisuće pratitelja na profilu na Instagram svojim fotografijama u bikini izdanjima, hvaleći se linijom kakvom se ne mogu pohvaliti ni njezine upola mlađe kolegice.

Na jednoj od posljednjih 52-godišnja Britanka pozira na ljuljačci u izrezanom crvenom kupaćem kostimu, koji je dodatno naglasio njezin tanašni struk.

"Susjedi su me nagovorili na ljuljanje. Na najtopliji dan u godini ne postoji mjesto gdje bih radije bila", napisala je Lizzie uz objavljenu fotografiju.

U komentarima je dobila stotine komplimenata i komentara divljenja.

"Predivna si Lizzie", "Apsolutna ljepotica", "Već sam to jednom rekla, ali nikada ne razočaraš", "Nemoj pasti u jezero", "Volio bih ti se pridružiti", "Izgledaš nevjerojatno seksi, na ovoj i drugim objavama", "Tvoj Instagram je najbolji ikad", "Obožavam te", samo su neki od njih.

Lizzie je nedavno ostala slomljena srca nakon što je prekinula vezu s 53-godišnjim dečkom Jeremyjem Gordenom, koji je navodno postao poprilično blizak s 21-godišnjom kćeri svoje bivše zaručnice. 2010. godine razvela se od umirovljenog nogometaša Jasona Cundyja nakon 16 godina braka, nakon što je on upoznao opernu pjevačicu Hannah Pedley. Par je sada u braku, a Lizzie i Jason imaju 25-godišnjeg sina Josha i 20-godišnjeg Jamesa.

Lizzie je poznato televizijsko lice, a proslavila se u show emisijama o svijetu slavnih, kao i u lifestyle emisijama posvećeim vjenčanjima, za koje se specijalizirala.

Ljetne radosti Todorićeve kćeri jedinice: Nasmijana se kupala u skrivenoj uvali, nije marila za znatiželjne poglede