Kardashian drame

Mama imala aferu u 80-tima: Je li slavni pjevač njezin pravi otac?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavnu sestru Kardashian oduvijek prate glasine kako nije prava Kardashianka, a sada je izašla informacija kako je njezina majka Kris Jenner imala aferu sa slavim pjevačem 80-tih.

Iako se prvo šuškalo kako je Khloe Kardashian, mlađa sestra Kourtney i Kim Kardashian, zapravo kćer O.J.Simpsona a ne Roberta Kardashiana, sada se umiješala i treća slavna osoba od mogućih očeva.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Časopis Time objavio listu 100 najutjecajnijih tinejdžera

Naime, njezina majka Kris Jenner imala je aferu 80-tih sa slavnim pjevačem Lionelom Richiem, a In Touch piše kako bi upravo on mogao biti Khloein pravi otac. 'Imali su aferu, on se hvalio s tom činjenicom. Tada su svi spavali sa svakime, a Kris je bila tražena tada', rekao je dobro upućem izvor za američki magazin. ž

Mama Jenner priznala je u svojoj biografiji da je varala supruga Roberta dok je s njim bila u braku, no do sada se nije spominjao slavni pjevač.

Zanimljivo je i to što Lionel , uz posvojenu kćer Nicole Richie, ima i danas 16-godišnju kćer Sofiu koja pomalo i nalikuje na Khloe što je dodatno pokrenulo šuškanja. Slavna reality zvijezda rođena je 1984. pa se ova priča i uklapa u glasine. Khloe i dalje ignorira pisanja tabloida, a nedavno je i poručila. 'Imam toliko očeva da je to već postalo suludo'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene