Poznati nogometaš Lionel Messi krenuo je na godišnji odmor s obitelji i prijateljima.

Galerija


Poznati nogometaš krenuo je na godišnji odmor s obitelji i prijateljima.

Vezani članci Putovanje tijekom pandemije, ilustracija Francuska građanima savjetuju izbjegavanje putovanja u dvije države: ''Situacija je jako zabrinjavajuća'' Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Ovo je žena koja je srce najboljeg nogometaša svih vremena zarobila još dok su bili djeca

Radi se o Lionelu Messiju koji će dio ljetnog odmora provesti na luksuznoj jahti kako i priliči jednom od najplaćenijih nogometaša svijeta čija se godišnja zarada trenutno procjenjuje na 40 milijuna eura.

Lionel Messi (Foto: Profimedia)
Lionel Messi (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

31-godišnji Argentinac kao idealnu destinaciju za ljetne radosti odabrao je španjolsku Ibizu, gdje je priredio pravi show za znatiželjne paparazze pozirajući na jahti, a tom se prilikom pohvalio i isklesanim trbušnjacima te tetovažama.

Lionel Messi (Foto: Profimedia)
Lionel Messi (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Društvo mu je radila i prelijepa supruga Antonella Roccuzzo koju je pred oltar odveo u sršnju 2017. godine, iako se par poznaje od njezine pete godine, obzirom da je njezin rođak bio Messijev prijatelj. Duo je odrastao u Rosariju, trećem najvećem gradu u Argentini, a njihova je veza postala javna 2008. godine, iako se šuška kako su se počeli viđati godinu dana prije, no dobro su čuvali tajnu.

Lionel Messi (Foto: Profimedia)
Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Foto: Getty

Naime, 2007. godine, Antonella je izgubila bliskog prijatelja, a navodno je nogometaš odmah poletio za rodni grad kako bi joj bio utjeha pa se šuška kako su tada stvari među njima postale ozbiljne. Par zajedno ima troje djece, a sve ove godine za njega se nije vezao niti jedan skandal.

Lionel Messi (Foto: Profimedia)
Lionel Messi (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je na luksuzno putovanje poveo i prijatelje te ostatak obitelji.